У Полтаві на вулиці Половка провалився асфальт (фото)

Новини
11 липня 2012 о 14:451591 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на вулиці Половка провалився асфальт (фото)
Водії вважають, що ця яма ще довго сяятиме посеред дорогиСьогодні, 11 липня, у Полтаві на вулиці Половка з'явилась яма великого діаметру, це ускладнило рух автомобілів по цій вулиці.


Нагадаємо, нещодавно журналіст "Кола" дослідила стан "відремонтованих" полтавських доріг. А Олександр Мамай на сесії міської ради звинуватив у тому, що дороги не ремонтуються, міську прокуратуру. Як результат - на ремонт доріг виділили ще півмільйона гривень.



Тепер дорога стала ще вужчоюТепер дорога стала ще вужчою



Сьогодні ж на вулиці Половка, де активно латають асфальтне покриття, посеред дороги з'явилася яма великого діаметру. Комунальники, які працювали поруч, обгордили місце провалу. Але через занадто завузьку дорогу і ремонтні роботи через кожні 20 метрів це створює незручності для водіїв.

Просмотреть Велика яма на вул. Половка на карте большего размера




Просмотреть Велика яма на вул. Половка на карте большего размера

- Понадгризали асфальт, а тепер його треба об'їзжати, - говорить Сергій Калинович, автомобіліст. - І все, що вони ліплять, протримається не більше року. Ще й яма ця, місяць її лататимуть, я впевнений, бо грошей на цю яму не виділили. А на форс-мажор вони як завжди не розраховують.

Комунальники часто відпочивають, бо надворі велика спекаКомунальники часто відпочивають, бо надворі велика спека

До теми: Яму в центрі Полтави уперто не помічають й не латають

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter