Прокуратура пояснила причину обшуків на комунальних підприємствах Полтави

Новини
25 липня 2012 о 18:461329 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прокуратура пояснила причину обшуків на комунальних підприємствах Полтави
Обшук полтавських комунальних підприємств у прокуратурі пояснили  розслідуванням кримінальної справа за фактом привласнення коштів місцевого бюджету Полтави. 
Фото з сайту kolo.poltava.uaФото з сайту kolo.poltava.ua Але при цьому в прокуратурі відкидають той факт, що з комунальних підприємств вилучались комп’ютери та печатки.

-  На даний час в провадженні прокуратури міста перебуває кримінальна справа, порушена за фактом розтрати та привласнення коштів місцевого бюджету шляхом завищення вартості робіт із капітального ремонту трубопроводів опалення, водопостачання та водовідведення у приміщеннях житлових будинків, пов’язаних із цим фактами службового підроблення, за ознаками злочинів, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України, - йдеться на офіційному сайті  прокуратури Полтавської області. – Комп’ютерна техніка, печатки, документи, відсутність яких може поставити під загрозу нормальне функціонування комунальних структур міста, не вилучалися.  Розслідування у справі триває.

Зараз слідчі намагаються виявити приховувану фінансово-господарську документацію, пов’язану із проведенням та оплатою вищевказаних ремонтних робіт.

Нагадуємо, що знайомство мера Полтави з новим прокурором переросло у суперечку. Після чого прокурор області Андрій Миронов, заявив, що прокурор міста не буде у мера на побігеньках.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter