"Ворскла" і при Євтушенко може грати красиво

Новини
31 липня 2012 о 15:54919 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" і при Євтушенко може грати красиво
Вадим Євтушенко (фото Юрія Петрушевського)У суботу, 28 червня, полтавська команда довела, що може перемагати і без Павлова. Хоча і з третьої спроби, але початок даний доволі гарній тенденції.


В перших двох матчах "Ворскла" не вражала. Дві поразки на старті сезону, при цьому купа новачків, які одразу не заграли і скандали навколо зірок команди. Тим паче що Вадима Анатолійовича постійно порівнюють з Миколою Петровичем, який по правді став найвизначнішим тренером "Ворскли". Прізвище Павлов, ще довго буде переслідувати Євтушенка, як у журналістських, так і у фанатських колах. А тим паче, що два програші "Ворскли" і перемога "Іллічівця" Павлова над "Карпатами" однозначно підливали масло в полум'я.

Але проти тих же "Карпат" вийшла зовсім інша "Ворскла". Львівська команда була теж не в дуже гарному настрої, бо минулий матч програли все тим же маріупольцям Павлова, та ще й з рахунком 5:1. У Євтушенка у основному складі ми побачили Довганського, Безуса, Селіна, Курілова. Але зміни все ж відбулися: на флангах грали Єременко та Буднік. В центрі був Лієтава.

ФК "Ворскла" три рази забила м’яч у ворота суперників у третій грі сезону (Фото Юрія Петрушевського)ФК "Ворскла" три рази забила м’яч у ворота суперників у третій грі сезону (Фото Юрія Петрушевського)

-  Для мене ці флангові гравці (Єременко і Буднік - авт.) – не просто півзахисники, – сказав Вадим Євтушенко на прес-конференції після матчу Ворскла-Карпати. – Вони грають у фазі розвитку атаки. Я називаю їх нападниками, тому вони в свою чергу мають забивати голи.

- Ми мабуть намацали свою гру, - говорить Євген Буднік, півзахисник ФК "Ворскла". - Вадим Анатолійович дізнався що ми з Дімою Єременком разом грали в "Металісті", тому мабуть у нас сьогодні все й вийшло. Дай Бог, щоб ця перемога відбилася на подальшій грі команди.



Наступну гру зелено-білі зіграють з одеським Чорноморцем теж на своєму полі в Полтаві. Подробиці чекайте пізніше на нашому сайті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter