Ворскла - Динамо: анонс матчу

Новини
16 серпня 2012 о 09:541195 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Ворскла прийматиме Динамо (фото live.bete.tv)У суботу, 18 серпня о 18.30, в рамках 6 туру Чемпіонату України з футболу  полтавська Ворскла на своєму полі зустрінеться з київським Динамо.


Нагадаємо, що на матч полтавські футболісти вийдуть без тренера. Вадима Євтушенка звільнили, бо з останніх п'яти матчів зелено-білі виграли лише один. Динамо в цьому сезоні тримає п'ятиматчеву переможну серію. Наразі Ворскла займає 14 місце в турнірній таблиці, а київський клуб на 2 місці. На першій ж сходинці донецький Шахтар, який на минулих вихідних розгромив полтавську команду з рахунком 4-1.

Бригада суддів, яка обслуговуватиме суботній матч: головний арбітр – Костянтин Труханов (Харків), асистенти – Микола Васюта (Рівне), Олег Плужник (Харків), 4-ий арбітр – Андрій Кузьмін (Миколаїв), інспектор ФФУ – Андрій Шандор (Львів).

Статистика зустрічей: з останніх 10 зустрічей Ворскла має лише одну перемогу(14 серпня 2010), а також двічі команди зіграли в нічию. В останніх трьох протистояннях перемогу здобувало київське Динамо.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter