Полтавська "Ворскла" знову програє. Рахунок 1:4 (Відео)

Новини
12 серпня 2012 о 22:49720 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Шахтар (Донецьк) - Ворскла (Полтава) - 4:1Цього разу зелено-білі віддали перемогу донецькому "Шахтарю", програвши на Донбас-арені з рахунком 1:4.


Зігравши вже п'ять матчів у сезоні 2012-2013, полтавська команда ніяк не може показати гарну гру. Перемігши лише раз львівські "Карпати" з рахунком 3:1, далі ворскляни працюють лише на негативний результат. Якщо "Кривбасу", "Волині" та "Чорноморцю" команда Євтушенка програвала з різницею в один м'яч, то сьогодні вона покинула поле донецького стадіону  взагалі з розгромним рахунком 4:1 на користь "Шахтаря".

До речі, напередодні молодіжний склад "Ворскли"  також "відзначився" поразкою, пропустивши у свої ворота шість м'ячів, а забивши всього один.

"Ворскла" пропустила гол ледве почався матч: на 8 хвилині відзначився Генріх Мхітарян. Пізніше у донетчан візначились Девіч, знову Мхітарян та Тейшейра. Гол престижу у "Ворсклі" забив Ахмед Янузі, одразу після того, як отримав жовту картку.

Наразі "Ворскла" має у своєму активі лише три очки і знаходиться у другій половині турнірної таблиці. Наступний матч зелено-білі зіграють у Полтаві, 18 серпня. Суперником виступить київське "Динамо".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter