Гравці "Ворскли" поспілкувалися зі своїми вболівальниками (фото)

Спорт
23 серпня 2012 о 13:491745 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гравці "Ворскли" поспілкувалися зі своїми вболівальниками (фото)
Артем Громов - нова зірка "Ворскли"У Полтаві відбулася автограф-сесія між гравцями та вболівальнаками клубу "Ворскла".
На зустріч з фанатами прийшли Артем Громов (автор переможного голу у ворота "Динамо"), Вадим Сапай, та вже легендарний Василь Сачко.

Футболісти запізнилися на зустріч з вболівальниками майже на годину. Але довго не розтягуючи, одразу почали ділитися своїми враженнями про останній матч.

- Ну як ви думаєте, яке відчуття коли ти забиваєш київському "Динамо"?! - говорить Артем Громов, молодий нападник "Ворскли". - Це не можна описати словами. А як підтримував нас стадіон протягом всього матчу! Будемо намагатися вас не розчаровувати і надалі.



Посеред автограф-сесії до фан-шопу зайшов в колишньому гравець, а тепер асистент тренера "Ворскли" - Василь Сачко.

- Я вибачаюсь за запізнення, ми були на тренуванні, як тільки звільнилися, то одразу до вас. Я щасливий повернутися знову в "рідні пенати", - сказав Василь Сачко, автор переможного голу в фіналі Кубку України .

Наступний свій матч "Ворскла" зіграє на виїзді у Луганську, де зустрінеться з місцевою "Зіркою". Детальніше читайте пізніше на нашому сайті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter