У Полтаві під час свята евакуювали людей, бо шукали бомбу

Ситуація
26 серпня 2012 о 13:501036 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві під час свята евакуювали людей, бо шукали бомбу
У День Державного Прапора України у Київському районі Полтави шукали бомбу.


Фото з сайту kolo.poltava.uaФото з сайту kolo.poltava.ua

Адже  на «101» зателефонував чоловік, який повідомив про замінування одного з підприємств. Бомби за вказаною адресою не знайшли.

- Близько сімнадцятої години на телефонну лінію „101” зателефонував невідомий та повідомив, що приміщення одного з підприємств по вулиці Половка заміновано, - повідомив Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. -  За вказаною адресою негайно виїхали усі оперативні служби міста: пожежники, медики, міліція, експерти-криміналісти. Правоохоронці  евакуювали більше 20 людей, які були на території підприємства та в прилеглих будівлях.

Вибухівку так і не знайшли, виклик виявився неправдивим. Як стало відомо згодом, про замінування повідомив нетверезий  житель селища Супрунівка.  До речі, про такі «замінування» полтавці часто повідомляють  саме в стані алкогольного сп’яніння.

Сам чоловік нічого з цього приводу сказати не міг, бо був надто п’яний та поводив себе неадекватно. Лише наступного ранку, коли він протверезів, пояснив, що після роботи зайшов з товаришем у кафе, де випив. Про те, що накоїв, цей чоловік не пам’ятав.

Доки він спілкувався з міліціонерами, у коридорі його чекала дружина, а вдома – двоє дітей п’яти та восьми років. Уже найближчим часом відносно нього порушать кримінальну справу за частиною першою статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). За такий дзвінок він може отримати покарання у вигляді штрафу від 850 до 17000 гривень, арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадуємо, що в Полтаві цього року випадки "замінування" траплялись часто. Так нещодавно Центр Полтави огородили через вибухівку, якою виявився акумулятор дитячої машини

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter