Полтавка у Польщі вдруге виборола титул чемпіонки світу серед юніорок

Спорт
29 серпня 2012 о 13:251077 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка у Польщі вдруге виборола титул чемпіонки світу серед юніорок
Учора, 28 серпня, виступом найлегших категорій дівчат та юніорок розпочався  чемпіонат світу з пауерліфтингу в місті Щирк (Польща).
Тамара Стенкова, яка тренується у Полтаві, здобула нашій збірній золото.

Тамара зі своїм тренерем Максимом Іваньковим. Фото з сайту kolo.poltava.uaТамара зі своїм тренерем Максимом Іваньковим. Фото з сайту kolo.poltava.ua

Перший день змагань приніс нашій збірній одну золоту та дві бронзові медалі за суму триборства, - повідомили на офіційному сайті Національної федерації пауерліфтингу України. Золото здобула полтавка Тамара Стенкова.

Дівчина вдруге виборола титул чемпіонки світу серед юніорок. Змагаючись у ваговій категорії до 47 кілограм, спортсменка здолала 150 кілограм у присіданнях (2), 90 кілограм  у жимі лежачи (1) та 160 кілограм у тязі становій (1) - у сумі 400 кілограм (1).

Нагадуємо, що раніше в Маріуполі Тамара Стенкова здобула золото на Чемпіонаті України з пауерліфтингу. А згодом на Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу, вперше змагаючись серед дорослих, дівчина виборола бронзу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter