Перший дзвоник у Полтаві: акробати, феєрверк та мер (фото)

Фото
1 вересня 2012 о 16:553322 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Перший дзвоник у Полтаві: акробати, феєрверк та мер (фото)
У Полтавській гімназії №13 з розмахом відзначили початок нового навчального року.Сьогодні у школах Полтави пролунав перший дзвоник.
На святі 1 Вересня «Коло» побувало у гімназії № 13.

На перший у їхньому житті День знань першачки-близнюки Анастасія та Євгенія крокували з мамою. Дівчатка з бантиками на голові та букетами у руках розкрили секрет, що очікують від навчання у школі.

-  Ми хочемо усе знати, вміти писати, рахувати і знайти нових друзів, - зізналися вони.

Мама школярок розповіла, чому привела дітей у гімназію №13.

-   По-перше, чула про школу лише позитивні відгуки. Сподіваюся, що дітям тут буде добре навчатись. А ще ми поряд живемо, тому це зручно, - говорить Оксана Герасименко.

Анастасію та Євгенію поблизу школи зустрічали класний керівник та однокласники, які ледь виднілися за букетами квітів. Адміністрація закладу та батьки підготували першокласникам сюрпризи. За 30 хвилин діти побачили і почули:  вітання Буратіно та Мальвіни, настанови від старшокласників про шкільне життя. Для учнів усієї школи влаштували виступ акробатів циркової студії та феєрверк. Першачки у свою чергу розповіли віршики та запустили у небо повітряну кулю-сонце.



Був на лінійці і мер Полтави Олександр Мамай. Йому учні школи подякували за статус гімназії, а директор Іван Гончаренко здивував змінами в навчанні учнів-гімназистів.

- Цього року крім трьох іноземних мов, які вивчають у школі, учні одного 10 класу вивчатимуть ще й польську мову. Якщо спроба буде вдалою, у наступному році таких класів побільшає, - повідомив новину Іван Дмитрович.

Гризти граніт науки школярі Полтави почнуть у понеділок, а сьогодні їм зробили свято і відпустили по домівках.

До теми:

У Полтаві Свято першокласників почали з перегляду мультику (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter