Полтавські продавці стихійних ринків щодня ризикують життям, торгуючи

Новини
Надія Труш7 вересня 2012 о 13:421606 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські продавці стихійних ринків щодня ризикують життям, торгуючи
Фотофакт. У Полтаві біля Південного вокзалу продавці стихійного ринку наражають себе на небезпеку, адже торгують майже на дорозі.

Через продавців стихійного ринку на Південному вокзалі рухатися транспорту проблематично, бо торгують майже на дорозіЧерез продавців стихійного ринку на Південному вокзалі рухатися транспорту проблематично, бо торгують майже на дорозі Стихійний ринок біля Південного вокзалу діє, хоча ліквідувати його намагаються уже кілька років. У минулому році влада намагалася боротися з стихійними ринками. Однак покупці незадоволені такими діями, бо ціни на таких ринках нижчі, ніж на санкціонованих. Дивіться як у Полтаві розганяли продавців на стихійних ринках: відео. До теми: Продавець Центрального ринку міста розповіла як у Полтаві реалізовують несвіже м'ясо та зіпсовану ковбасу У Полтаві та області ліквідували 53 «стихійні» ринки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter