Спортсменів Полтави нагородили у їх професійне свято (фото)

Фото
7 вересня 2012 о 23:201130 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Спортсменів Полтави нагородили у їх професійне свято (фото)
У Полтаві відсвяткували День фізичної культури-влада нагородила спортсменів грамотами та подарунками.Сьогодні, 7 вересня, у Полтаві святкували День фізичної культури та спорту.
Урочистості проходили у ПД «Листопад».

Тривав захід дві години, з них понад годину відбувалася церемонія нагородження спортсменів. Полтавців-представників спорту відзначили грамотами і грошовими нагородами – 200, 300, 500 гривень. Дарували їм також сертифікати на отримання техніки (комп’ютери, телевізори, холодильники, пральні машини, пилососи, інше) та 1 квартири. Директорам ДЮСШ міста мер Полтави Олександр Мамай вручив сертифікати на проведення ремонтних робіт у закладах. Наприклад, чомусь міський голова від свого імені передав 2 мільйони гривень басейну «Дельфін», які ще кілька місяців тому на ремонт ДЮСШ №3 виділив Кабмін.



Про кого майже забули на святі – так це про полтавців-чемпіонів Паралімпіади-2012. Ані мер, ані ведуча не назвали імена Євгена Богодайка, Оксани Хруль та Дмитра Виноградця, володарів 2 золотих, 4 срібних та 1 бронзової медалей. Обмовились лише, що полтавці (без уточнення, хто саме) беруть участь у Літніх параолімпійських іграх-2012.

Концерт спортсменам підготувати місцеві таланти. Обійшлося сьогодні без співу Любові Успенської та Олександра Малініна, яких раніше запрошували на День медика та День працівників культури. До речі, виступ Олександра Малініна очікують на День вчителя.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter