У чотирьох полтавців правоохоронці вилучили зброю

Новини
Надія Труш14 вересня 2012 о 16:151222 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У чотирьох полтавців правоохоронці вилучили зброю
Днями міліціонери виявили та вилучили у чотирьох полтавців холодну зброю.


один із вилучених кастетів. фото з сайту mia-pl.gov.uaодин із вилучених кастетів. фото з сайту mia-pl.gov.ua

Чоловіки носили з собою кастети й сюрикен для самозахисту, як пояснювали потім правоохоронцям.

- Один із полтавців добровільно здав зброю, сам розповів правоохоронцям, що має її, - повідомила Алла Квіта, представник прес-служби УМВС в Полтавській області. – Полтавець розпивав алкогольні напої днями у парку біля площі Конституції, коли до нього підійшли працівники патрульної служби. Вони зробили чоловіку зауваження, що вживати алкоголь у громадському місці не можна, й запитали чи має він при собі холодну зброю. Той відповів, що має й продемонстрував саморобний кастет, який нібито носив для того, щоб захистити себе у разі якоїсь непередбачуваної ситуації, як пояснював.

Також кастети у рамках оперативно-профілактичної операції «Зброя та вибухівка» вилучили ще у двох полтавців. А ще в одного чоловіка правоохоронці вилучили металеву конструкцію, яка є холодною зброєю по типу сюрикен.

Наразі вилучені металеві предмети направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Триває перевірка.

До теми:

Що потрібно знати полтавцям, у4 яких є родичі, що зберігають зброю

Під Полтавою затримали чоловіка, який перевозив зброю без документів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter