Після дискотеки в нічному клубі полтавці опинились в лікарні без грошей та золота

Новини
2 жовтня 2012 о 17:262219 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту pronovik.infoВечірка у одному з нічних клубів Полтави для компанії молоді закінчилась лікарняним ліжком  та втратою цінних речей.
Потерпілі стверджують: їм на дискотеці щось підсипали у напій та пограбували

-  У ніч з суботи на неділю компанія хлопців та дівчат пішла на дискотеку в нічний клуб «Робін Гуд». Там до них підсів якийсь чоловік, щоб познайомитись. Поспілкувавшись, незнайомець запропонував їх пригостити чаєм. Після кількох ковтків хлопець та дівчина втратили свідомість, отямились вже у кареті швидкої. Також у них зникли гроші (кілька тисяч гривень) та золото. Вони припускають, що у чай підсипали якийсь припарат, типу клофелін, що ті так раптово знепритомніли. Зараз стан дівчині стабілізувався, а хлопець кілька днів провів у реанімації, - на правах анонімності розповів друг одного з потерпілих.

Читайте також - Полтавець надавав стусанів продавцеві за ціну на каву

Версія міліції – клофеліну не було

У мілії підтверджують: випадок у нічному клубі був, але про заборонені речовини правоохоронці не говорять.

- Компанія з 5 чоловік (3 дівчини та 2 хлопця) у той вечір святкувала День народження однієї з дівчат. Розпочали з одного кафе, потім поїхали в один з нічних клубів. Замовили там столик, відпочивали, вживали спиртне. Частина пішла танцювати. До тих, хто продовжував сидіти за столиком, підсів якийсь незнайомий чоловік з дівчиною, вони про щось розмовляли. Згодом ті молоді люди з компанії, що танцювали, повернулись і побачили, що їхні двоє товаришів заснули. Викликали їм і швидку. Отямившись, одна дівчина помітила, що у неї зникли речі – золото та гроші. Звернулась в міліцію, заяву зареєстрували в Октябрському райвідділі міліції. Однак про клофелін у заяві не йдеться. Лікарі теж схильні вважати, що це було алкогольне отруєння. Нині по факту тривають слідчі дії, - повідомив Юрій Сулаєв, речник обласної міліції.

Також у міліції припускають, що заявники могли самі загубити свої цінні речі, адже були напідпитку.

До теми:

У Полтаві у кандидата в народні депутати вкрали біг-борд

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter