У Полтаві у кандидата в народні депутати вкрали біг-борд

Новини
Таня Цирульник2 жовтня 2012 о 16:091351 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві у кандидата в народні депутати вкрали біг-борд
У ніч на 1 жовтня у Полтаві по вулиці 1100-річчя зник  біг-борд. 


Агітка розміром 8,5 на 6,5 метри належала кандидату в народні депутати Василю Ковальчуку, який балотується до Верховної ради.

30 вересня. Біг-борд Василя Ковальчука. Фото надав Василь Ковальчук.30 вересня. Біг-борд Василя Ковальчука. Фото надав Василь Ковальчук.

– Я його повісив 29 вересня. 30 числа він висів, люди його бачили, а уже 1 жовтня він зник, – розповів Василь Ковальчук. – Біг-борд великий, розміщений високо, без спеціального обладнання його здерти неможливо. У тому районі на перехресті мали бути 4 відеокамери, але усі вони з 21 години 30 вересня до 11 години 1 жовтня були відвернуті. Це дивно.

1 жовтня. Місце, де висів біг-борд. Фото надав Василь Ковальчук.1 жовтня. Місце, де висів біг-борд. Фото надав Василь Ковальчук.

За словами кандидата, він уже звернувся до міліції, прокуратури та СБУ. Оскільки місце для розміщення біг-борду проплачено до кінця місяця, найближчим часом Василь Ковальчук планує там вивісити ще один . Хоча, зізнається, переживає, що агітацію може очікувати доля попередника.

Правоохоронці підтвердили: заява про зникнення сіті-лайту у них є.

– Працівники Октябрського райвідділу міліції наразі ведуть перевірку, – пояснив Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області. – Подібних випадків у Полтаві ще не було.

До теми:  Полтавський екс-кандидат у мери постраждав у Києві у протесті за мову (фото)

Статки полтавських кандидатів у народні депутати по 144 округу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter