Полтавці залишились в шоу «Зважені та щасливі», хоч худнути їм не вдається

Новини
Ніна Король5 жовтня 2012 о 10:541750 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці залишились в шоу «Зважені та щасливі», хоч худнути їм не вдається
Черговий випуск шоу «Зважені та щасливі» стартував учора ввечері на каналі СТБ і  тривав до пізньої ночі.


У червоній футболці – Любов із Полтавщини худне заради свого щастя. Фото big.stb.uaУ червоній футболці – Любов із Полтавщини худне заради свого щастя. Фото big.stb.ua

Троє учасників із Полтавщини досі залишаються в проекті і потроху худнуть.

Нагадаємо, минулого тижня один із полтавців опинився у номанації на виліт, врятувала його команда.

На початку програми 30-річна полтавка Альона Лаптєва важила 98 кілограмів, вона уже скинула 12 кіло.  Нагадаємо, жінка худне, аби стати мамою, а для цього їй необхідно скинути зайві кілограми, як радили лікарі.

Любов Соляник із Комсомольська, якій 34 роки, важила на 6-у тижні 16 кіло, з почтку шоу вона скинула вже 17 кілограмів.

Олег Голованов із Кременчука на початку цієї предачі важив 123 кіло.

Цього тижня учасники самі собі обирали пару, тобто людину, із якою простистояли в конкурсах один одному, змагались.

У важких випробуваннях-конкурсах полтавка Альона була надто сильною і стійкою, чого навіть не очікувала від себе. Вона у парі з Крістіною, котра молодша від неї на 8 років, перемагала Крістіну. Наприклад у змаганні на велосипеді, хто розвине  більшу швидкість на велотренажері за певний час, Альона виграла із результатом 63,5 проти 60,0 Крістіниних.

А в одному зі змагань Крістіна хотіла обдурити Альону,, відчуваючи, що та премагає: Крістіна волала і плакала, що в неї болить рука, коли Альона тягла суперницю у свій бік на канаті (змагання хто кого претягне на свій бік і зірве прапорець свого кольору). Альоан зупинилась, аби дати відпочинок Крістіні,  але та і не думала здаватись, а почала вириватись і пручатись, вчиняючи нечесно. Червоні за це розсердились на крістіну, адже не хочуть непорядності у своїх лавах.

Команда синіх за премоги  це не раз нагороджувала Альону підтримкою і оплесками. Натомість Крістіна цього тижня потрапила в немилість у власній команді синіх.

Любові цього тижня не таланило, їй не піддавались конкурси.

А Олег показував непогані результати.

Сині у конкурсах цього тижня виграли, тому розслабились на тренуваннях, адже мали в запасі 2 кілограми, які їм віднімають на зважуванні за перемогу у змаганнях. Тож дехто дозволив собі розслабитись.

Червоні через програш команди засмутились і тому зосередились на важких тренуваннях у спортзалі. Тож на фінальному зважуванні червоні втретє поспіль премогли, а синім не допомогли навіть мінус 2 кіло. Сині опинились у номінації на виліт.

Команда Аніти втретє поспіль перемогла, а команда Ігоря третій раз позбувалась учасника. Фото big.stb.uaКоманда Аніти втретє поспіль перемогла, а команда Ігоря третій раз позбувалась учасника. Фото big.stb.ua

Тож додому поїхала худнути Ольга, 52-річна учасниця з Одеси, у котрої за тиждень не вийшло скниути навіть кілограма. А іншу Ольгу, капітана, команда синіх залишила. Хоча вона теж тримає вагу на місці 6-го тижня, адже тихцем від тренера (попри його заборону) у тренажерній залі обмотувалась поліетиленом, аби більше скинути, але організм минулого тижня зреагував на цей метод, а цього дав збій.

Разом із учасниками шоу в цьому сезоні худне й телеведуча – Олеся Жураковська, відома актриса.

У результаті зважування полтавці мю.ть такі результати: Альона – 97 кілограмів (мінус 1 кілограм), Любов  115 (мінус 1), Олег схуд до 122, а це теж лише на 1 кіло.