Полтавські тхеквондисти привезли 7 медалей із міжнародного турніру

Новини
Ніна Король8 жовтня 2012 о 12:091045 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські тхеквондисти  привезли 7 медалей із міжнародного турніру
У Харкові відбувся міжнародний турнір найвищого класу «А»  з тхеквондо «Ukraine Open Cup 2012, де брали участь полтавці».

Змагання тривали на вихідних, такого високого рівня в Україні проводились уперше. Участь у змаганнях брали більше 500 спортсменів із 16 областей України, АР Крим,  а також із Росії, Білорусі, Молдови, Латвії, Естонії та Азербайджану. Почесні гості турніру були генеральний секретар Європейського союзу тхеквондо ВТФ Ейссінк Герріт та та член виконкому Всесвітньої федерації тхеквондо ВТФ Анатолій Терехов. Полтаву та область представляли вихованці шкіл тхеквондо з Полтави та Кременчука. Про це розповів Юрій Шавиро, президент федерації тхеквондо ВТФ у Полтавській області. Фото надані Юрієм Шавиро. Вони привезли 7 медалей, «золото» здобув Роман Маслак. Роман показав уже в першому поєдинку гарний результат і свою превагу, бій завершив із результатом 11:9. А от у другому поєдинку Маслак отримав достроково перемогу із рахунком 26:3. Наступний бій Роман теж був на висоті, нокаутувавши суперника  в першому раунді. Фінал також виявився для полтавця переможним. Інші спортсмени досягли не таких високих нагород. «Срібло» привезли в Полтаву дівчата Анна М’яло, Вікторія Іванюк та Вікторія Терещенко. Олександр Стадніченко, Дар’я Луб’янецька та Дмитро Скляр вибороли «бронзу». Микола Краснолуцький та Анастасія Височин, на жаль, програли у перших поєдинках. До речі, нещодавно усі полтавці приїхали з медалями зі змагань з тхеквондо. У Полтаві тхеквондо – досить поширений олімпійський вид спорту, та не всі батьки ладні чекати на дітей-олімпійців – іноді здають нерви.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter