У Полтаві 23-річна дівчина обкрадала бабусь, до яких просилась жити як студентка

Новини
16 жовтня 2012 о 10:53854 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві 23-річна дівчина обкрадала бабусь, до яких просилась жити як студентка
Зловмисниця обікрала більше 10 квартир полтавців.


Фото зі сайту volynpost.comФото зі сайту volynpost.com







Дівчина, змінюючи перуки, знайомилася з літніми жінками, представлялася студенткою та просилася пожити в них деякий час на квартирі. А потім виносила з осель людей все, що могла.

До теми - Псевдосоцпрацівники виманили у 89-річної полтавки 35 тисяч гривень



- Вона прийшла до моєї квартири й почала жалісно проситися пожити, мені стало її шкода, - розповіла міліціонерам 76-річна полтавка, одна із потерпілих. - Я впустила її в середину і ми говорили про життя. Потім вона попросила розміняти їй гроші, я без жодних сумнівів взяла під матрацом гроші й розміняла, після чого вона поскаржилася на біль в голові. Я запропонувала їй полежати, а сама пішла готувати обід на кухню. Повернувшись в кімнату через деякий час, дівчини не стало, моєї пенсії теж

Як повідомили у прес-службі Полтавської обласної міліції, спритницю заарештували. Під час обшуку в її квартирі правоохоронці виявили безліч викрадених речей, а також перуки, за допомогою яких зловмисниця змінювала імідж. Виявили і колекцію ключів, деякі з них були загорнуті в папір з надписами адрес.

До теми - Після дискотеки в нічному клубі полтавці опинились в лікарні без грошей та золота

Зловмисниця ніде не працює, проте полюбляє «шикувати» - бувати в нічних клубах, гуляти в ресторанах, купувати дорогий одяг та взуття. За її плечима -  кримінальне минуле, вона неодноразово притягувалася до відповідальності за крадіжки та шахрайство. Цього разу 23-річна дівчина може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Відносно неї порушено ряд кримінальних справ за грабіж та шахрайство. Слідство триває.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter