У Полтаві охоронець обікрав підприємство, на якому працював

Ситуація
19 жовтня 2012 о 17:10861 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото stb.uaЧоловік відігнув металеві дверцята сейфу,  дістав 43 тисячі гривень і зник.
Крадіжка сталася нещодавно в одному з підприємств Київського району Полтави. Розшукувати втікача кинулися міліціонери.

Підозра правоохоронців одразу впала на співробітників закладу, де сталася крадіжка. Адже територія підприємства  цілодобово охоронялася приватною фірмою, тому стороння особа потрапити на неї  не могла. Пограбування відбулося у вихідний, коли окрім охоронців у будівлі нікого іншого не було. За збігом обставин один з охоронців, який чергував у той день, не відпрацював свою зміну та кудись подівся.

- З ним неможливо було встановити зв’язок: його мобільний телефон був відімкнутий. Дізнавшись від інших охоронців про те, що чоловік у день скоєння крадіжки не допрацював зміну, а через невідомі обставини пішов з роботи раніше, оперативники поспішили до місця його проживання у Полтаві. Однак, там його вже не було: за словами сусідів, він забрав речі і поїхав у невідомому напрямку, - пояснює Тарас Гігера, начальник сектору карного розшуку Київського РВ, на сайті обласної міліції.

Читайте також - Молодий полтавський охоронець прийняв пологи у дружини до приїзду лікарів

Пограбував, аби повернути борг та купити подарунок дівчині

Підозрюваного у крадіжці затримали в одному з районів сусідньої області, де він переховувався в домі своєї дівчини. Хлопець зізнався у скоєному та пояснив міліціонерам причину свого вчинку. Він заборгував чималу суму товаришу, яку й повернув за рахунок викрадених грошей. А ще частину грошей віддав своїй дівчині та купив для неї прикраси і електротехніку.

Тепер за скоєне злочинець може опинитись за ґратами на строк від 3 до 6 років. Таке покарання передбачає частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення.

До теми:

Затримали злочинну групу, яка влаштувала стрілянину у полтавському кафе