Затримали злочинну групу, яка влаштувала стрілянину у полтавському кафе

Новини
Надія Труш18 жовтня 2012 о 17:501230 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Затримали злочинну групу, яка влаштувала стрілянину у полтавському кафе
Затримали злочинну групу, яка влаштувала стрілянину на території одного із кафе Полтави.


фото з сайту ogo.uaфото з сайту ogo.ua

Чотирьох полтавців затримали працівники УБОЗу, коли чоловіки із вогнепальною та холодною зброєю саме їхали на чергову справу. Про це йдеться на сайті УМВС в Полтавській області.

Злочинну групу, яку затримали днями, підозрюють у скоєні розбійних нападів та ряду пограбувань на території області. Полтавці, які входили до злочинної групи, уже були раніше неодноразово притягнуті до кримінальної відповідальності.

Натрапити на слід злочинців правоохоронцям вдалося ще у липні цього року, хоча злочинна група діяла дуже обережно. Саме у липні влаштували стрілянину з травматичної зброї на території одного із кафе міста. Тоді один із відвідувачів кафе отримав ушкодження в області шиї, ще двоє постраждали від ударів бітами та металевими палицями. Хоча тоді полтавцям вдалося втекти з місця пригоди, однак речові докази, які залишилися, допомогли міліціонерам знайти їх.

- Затримали їх 16 жовтня, при собі вони мали зброю, гроші, йшовірно, їхали на чергову справу - повідомив Юрій Сулаєв, речник обласної міліції. - Затриманих впізнали усі постраждалі, які зверталися до міліції щодо стрілянини у кафе.

Під час обшуків у помешканнях затриманих, працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС в Полтавській області виявили цілий склад зброї: страт рову, перероблену для стрільби бойовими патронами, обріз мисливської зброї, незареєстровану травматичну зброю, кілька мисливських рушниць, близько 10 металевих палиць та біт та іншу холодну зброю.

Нині учасники злочинної групи під вартою, проти них порушено кримінальну справу за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Санкція цієї статті передбачає позбавлення воді на строк від 3 до 7 років. Крім того, відносно одного із учасників організованої злочинної групи порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю), за що передбачено від 2 до 5 років ув'язнення. Щодо причетності затриманих полтавців до скоєння інших тяжких злочинів.

Також читайте:

Полтавець вбив дружину, а потім викликав медиків, щоб її врятувати

У Полтаві досі шукають убивць валютчиків

У Полтаві брат зарізав брата через телевізор

У чотирьох полтавців правоохоронці вилучили зброю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter