Полтавські тхеквондисти знову всі приїхали з медалями

Новини
Ніна Король22 жовтня 2012 о 08:001024 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські тхеквондисти знову всі приїхали з медалями
Четверо полтавських тхеквондистів у відкритому турнірі в Запоріжжі здобули 4 медалі.




Змагання відбулись на вихідних. Дві дівчини та двоє хлопців із Полтави   побували на турнірі «Запорізька січ» і показали гарні результати. Декому вдалось покращити власні досягнення.

Нагадаємо, поєдинки в Криму для юних полтавців увінчались успіхом – жоден не звалишився без нагороди.

Нині ж у Запоріжжі Анастасія Височин та Кирило Подолян завоювали «золото», а Дар’я Луб’янецька повернулась у Полтаву зі срібною нагородою. Олегу Миснику вдалось вибороти «бронзу». Про це розповів Юрій Шавиро, президент Полтавської обласної федерації тхеквондо ВТФ.

– Чемпіон цих змагань Кирило Подолян уже в першому поєдинку нокаутував суперника, – говорить тренер. – Другий бій провів із рахунком 19:7, а в третьому, фінанльному поєдинку, також був на висоті.

Полтавські спортсмени часто показують цікаві поєдинкиПолтавські спортсмени часто показують цікаві поєдинки

Для Анастасії Височин цей тутрнір запам’ятається, окрім вдалих перемог, ще й  виконанням нормативу КМС – Настя стала кандидатом у майстри спорту України. Спортсменка цих вихідних виграла два поєдинки з рахукнами 15:11 та 12:7.

Анастасія цих вихідних стала кандидатом у майстри спорту. Фото надане Юрієм ШавироАнастасія цих вихідних стала кандидатом у майстри спорту. Фото надане Юрієм Шавиро

Дар’я Луб’янецька хоч і почала бій із харків’янкою не дуже упевнено, рахзунок після першого раунуду був 9:6, але полтавка змогла нав’язати свою манеру ведення бою і отримала перевагу: 19:16.  Але у фіналі Даша поступилась сходинкою чемпіонки.

Олег Мисник пройшов перше коло, але перевага була не на його боці: у боротьбі за вихід до фіналу поступився киянину.

Нагадаємо, нещодавно полтавська команда виборола 3 місце у престижних змаганнях «Золотий даянг».

До теми: якщо ваша дитина хоче займатись спортом, дізнайтесь де і чому навчають у Полтаві.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter