У Дніпродзержинську полтавські тхеквондисти здобули медалі

Фото
Ніна Король16 жовтня 2012 о 17:52933 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Дніпродзержинську полтавські тхеквондисти здобули медалі
Юні полтавці взяли участь у Відкритому турнірі з тхеквондо «Золотий Даянг», де команда Полтави завоювала 3 місце. 

Участь у змаганнях брали більше 300 спортсменів із 20 команд України. Молодші вихованці, 2002 – 2004 років народження змагались, використовуючи лише удари по корпусу.  Для декого з них цей турнір був першим за межами Полтави і це випробування своїх сил і нервів, умінь. Приміром, Родіон Срібний до останнього змагався, але пропустив удар суперника і тому його немає серед призерів, та це гарний досвід. Чемпіонами турніру стали: Денис Савицький, Георгій Коваленко, Кирило Білик. Срібні призери: Олег Ілик та Валерій Коваленко. Це вихованці Юрія Шавиро, президента Федерації тхеквондо ВТФ. Нещодавно полтавські спортсмени привезли нагороди з міжнарожного турніру. Юрій Шавиро з вихованцямиЮрій Шавиро з вихованцями Вихованці Михайла Шамяна також показали гарні результати: 1 місце – Кирио Подолян, 2 місце – Дар’я Петрушка, а 3 місце вибороли Дмитро Скляр та Христина Скирда. Срібними та бронзовими медалями порадували тренера Дмитра Моісеєнка та батьків іще 4 спортсмени: Артем Білокінь та Владислав Бєлінський (срібло), Вероніка Шевченко та Семен Білокінь (бронза).

Чемпіони та призери з наставниками. Фото надані Юрієм ШавироЧемпіони та призери з наставниками. Фото надані Юрієм Шавиро Про здобутки полтавців розповів тренер Юрій Шавиро. До речі, не завжди, але трапляється, що всі полтавці привозять медалі з чемпіонатів. До теми: куди віддати дитину в Полтаві, якщо вона хоче займатись тхеквондо та іншими видами єдиноборств чи видами спорту і скільки це коштує, дізнавалось «Коло».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter