Відбудеться сесія Полтавської міської ради: депутати вирішуватимуть квартирні питання

Новини
30 жовтня 2012 о 12:341372 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відбудеться сесія Полтавської міської ради: депутати вирішуватимуть квартирні питання
Двадцять сьому сесію Полтавської міської ради шостого скликання проведуть 16 листопада.




Фото kolo.poltava.uaФото kolo.poltava.ua



Депутати розглядатимуть 35 питань. Зокрема,  вирішуватимуть чи передавати деякі квартири до комунальної власності, та вноситимуть доповнення до соціальної програми «Турбота».

Нагадуємо, що Полтавська влада порушує права символу міста



Перелік питань:

  1. Про внесення змін до показників міського бюджету на 2012 рік.

  2. Про надання згоди на розміщення КТП 10/0,4кВ і повітряної лінії 0,38кВ та дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в районі вул.Яр і пров.Криничного.

  3. Про надання згоди на розміщення КТП 6/0,4кВ, КТП-492 і опор повітряних ліній 6кВ, 10кВ та дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул.Клубничній, вул.Юнацькій, вул.Степовій.

  4. Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельні ділянки для організації тимчасових комунальних автостоянок по  вул.Великотирновській,19-а, Київському шосе,60-а, 70-а,                      вул.Половки,70-з,72-б.

  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо впорядкування існуючого землекористування по вул.Горького,1-а для експлуатації та обслуговування станції технічного обслуговування з офісними приміщеннями.

  6. Про оформлення особистого строкового земельного сервітуту для розміщення тимчасових споруд.

  7. Про надання земельних ділянок, оформлення та продовження права користування земельними ділянками.

  8. Про оформлення права користування земельними ділянками.

  9. Про врегулювання окремих питань щодо власності на земельні ділянки.

  10. Про врегулювання окремих питань щодо власності на земельні ділянки членів товариства садівників-любителів «Турист» м. Полтави Ленінського райвиконкому, вул. Горіхова, 5 та товариства садівників-любителів «Турист» м. Полтави Ленінського райвиконкому,  вул. Горіхова, 5.

  11. Про внесення змін та доповнень до додатку №1, затвердженого рішенням двадцять другої сесії міської ради шостого скликання від 18.05.12 «Про затвердження «Програми приватизації об’єктів, що належать до комунальної власності м.Полтава на 2012 рік».

  12. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади  м. Полтава із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області компресора високого тиску ЕК-2-150

  13. Про затвердження розпоряджень міського голови.

  14. Про затвердження висновку про вартість майна частки територіальної громади м.Полтава в особі Полтавської міської ради та завершення виходу зі складу засновників Футбольного клубу «Полтава».

  15. Про внесення змін до додатку до рішення дев’ятої сесії Полтавської міської ради четвертого скликання від 15.11.2003 року «Про перелік об’єктів комунальної власності міста та оформлення права власності на них за територіальною громадою міста».

  16. Про передачу на баланс житлового будинку по бульв.Боровиковського,5  у м.Полтаві.

  17. Про використання родючого шару грунту.

  18. Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 14 лютого 2008 року «Про прийняття на баланс дитячих майданчиків, павільйонів та навісів на зупинках громадського транспорту».

  19. Про надання згоди на прийняття квартири до комунальної власності міста по вул. Панянка, 75 А.

  20. Про надання згоди на прийняття квартири до комунальної власності міста по вул. Колективна, 6.

  21. Про прийняття житлових будинків та іншого індивідуально визначеного майна до комунальної власності міста Полтава.

  22. Про внесення змін до рішення двадцять шостої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 18 вересня 2012 року «Про надання згоди на прийняття квартир до комунальної власності міста».

  23. Про затвердження змін та доповнень до Статуту Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація № 2» Полтавської міської ради.

  24. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства м. Полтава на 2012 рік.

  25. Про затвердження Міської програми забезпечення житлом окремих категорій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та воїнів-інтернаціоналістів у 2012 році.

  26. Про списання, зняття з балансу та припинення права власності за територіальною громадою міста на квартиру 15 в житловому будинку  № 9 по вул. Люксембург Рози.

  27. Про списання, зняття з балансу та припинення права власності за територіальною громадою міста на житловий будинок по  вул. К. Лібкнехта, 62а.

  28. Про передачу майна.

  29. Про внесення доповнень до міської програми «Репродуктивне здоров’я населення м. Полтава на період до 2015 року».

  30. Про передачу з балансу на баланс комунального майна.

  31. Про внесення змін та доповнень до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2012 рік.

  32. Про ліквідацію сектору з питань видачі ордерів на право проведення земляних робіт інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста та внесення змін до рішення дванадцятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 14 липня 2011 року «Про затвердження положень про структурні підрозділи Полтавської міської ради та її виконавчого комітету» зі змінами.

  33. Про внесення змін до рішення позачергової п’ятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 24.12.2010 року «Про визначення обсягу і меж повноважень, які здійснюють районні у місті Полтаві ради» зі змінами.

  34. Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік та орієнтовного переліку основних питань для розгляду на сесіях Полтавської міської ради у ІІ півріччі 2012 року.

  35. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік та орієнтовного переліку основних питань для розгляду на сесіях Полтавської міської ради у І півріччі 2013 року.


Сесія міської ради відбудеться о 10-й ранку в  залі засідань Полтавської міської ради за адресою вулиця  Жовтнева, 36.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter