4 пенальті та звичний осінній футбол: ФК Полтава - Буковина (Чернівці) - 2:3 (+фото)

Спорт
Олег Дубина3 листопада 2012 о 23:161236 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 4 пенальті та звичний осінній футбол: ФК Полтава - Буковина (Чернівці) - 2:3 (+фото)
Фото - Олег Дубина4 пенальті + 5 м'ячів + вилучення + скандал = "Буковина" перемагає "Полтаву"
Перша ліга України. 18 тур.

3 листопада.  Полтава. Стадіон «Локомотив».

Головний арбітр — Юрій Фощій (Черкаси)

Асистенти — Володимир Журибіда (Луцьк) та Любомир Харко (Луцьк)

Четвертий арбітр — Олександр Матяш (Полтава)

Інспектор ФФУ — Олег Зубарєв (Донецька область)

Голи: Скепський (24, з пен.), Івашко (87, з пен.) - Сантрапинських (6, з пен.), Аблітаров (34), Платон (57, з пен.)

Попередження: Романенко (5), Одинцов (42), Козоріз (74), Даценко (90+4) - Дорош (39), Циколія (65), Ушаков (86)

Видалення: Романенко (55, друге попередження)

На важкому газоні "Локомотиву" місцева "Полтава" поступилася гостям з Чернівців.



Осінь - чудова пора року, але не для футбольних полів. На початку тижня небесна канцелярія несподівано розщедрилася на рясні дощі, через які наприклад кубковий матч "Ворскла" - "Таврія" до останнього знаходився під питанням.

Працівники стадіону перед грою інтенсивно посипали пошкоджений газон піском, щоб бодай хоч трішки покращити його стан. І справді зі сторони воно нагадувало щось середнє між футбольним полем та болотом, але все ж таки це був найкращий стан газону у випадку , коли не має власної дренажної системи.

Що ж стосується самого матчу, то він напевно ввійде в історію ліги. Все ж таки не кожного дня можна побачити цілих чотири пенальті в одній грі.

Розпочалося все  на п'ятій хвилині. Євген Шупік увірвався у штрафну господарів та спробував обіграти досвідченого Романенка. Не пробігши і двох кроків, гравець "Буковини" впав на газон. Арбітр матчу угледів в даній ситуації порушення правил, нагородив голкіпера господарів першим в матчі попередженням та  вказав на 11 - метрову позначку. Євген Сантрапинських спокійно розвів по різним кутам м'яч та голкіпера "Полтави" - 0:1.

Господарі побігли великими силами відіграватися. Двічі непогано пробивав Сірик - в обох випадках трішки вище воріт. А ось на 24 хвилині господарі рахунок таки зрівняли. У власній штрафній чернівчани порушили правила проти когось з гравців "Полтави". Знову пенальті! Денис Скепський не залишив шансів кіперу гостей - 1:1.

Після гольової активності команди дещо заспокоїлися.  Гра перемістилася в центр, де і поле було трішки кращої якості, і боротьби було більше.

На 34 хвилині гості вирвалися вперед в рахунку. Романенко невдало відбив м'яч після дальнього удару когось з гравців "Буковини", і Різван Аблітаров відправив м'яч вже у порожні ворота.

В другому таймі "Полтава" більш активніше йшла в атаки, основну силу яких як завжди складали активні фланги, проте дивідендів вони так і не принесли. Натомість гості знову забили. Романенко отримав друге попередження, яке перетворилося на червону картку, а Руслан Платон реалізував черговий пенальті в грі.

Все, нащо спромоглася "Полтава" - скоротити рахунок до мінімуму. На 87 хвилині Руслан Івашко реалізував черговий пенальті

Фінальний свисток зафіксував важку перемогу "Буковини". Однак це ще був не кінець. На післяматчевій прес-конференції головний тренер гостей розповів журналістам, що президент "Полтави" погрожував йому розправою.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter