У Полтаві пройде Всеукраїнський турнір із тхеквондо

Дозвілля
Ніна Король4 листопада 2012 о 19:37998 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пройде Всеукраїнський турнір із тхеквондо
У Полтаві визначатимуть володарів кубка престижного турніру з тхеквондо «OLYMPIC STAR».

Кубки, які чекають на переможців у кожній категорії. Фото надане Юрієм Шавиро Кубки, які чекають на переможців у кожній категорії. Фото надане Юрієм Шавиро

Змагання відбудуться 10 листопада у новому спорткомплексі «Динамо» УМВС України в Полтавські області (Пушкіна , 83). Початок о 9.00, вхід вільний.

Турнір всеукраїнський, на ньому очікують участі більше 300 спортсменів із усієї Укрїни. Про це розповів Юрій Швиро, президент Федерації тхеквондо ВТФ у Полтавській області.

Свою силу і вміння покажуть тхеквондисти як юніори (1995 – 1998 років народження), так і кадети( 1998 – 2000 р. н.), а також наймолодші – юнаки – 2000 – 2002 років народження.

Тож у Полтаві очікують видовищного відкритого турніру із цього олімпійського виду спорту. Нагадаємо, престижний турнір «OLYMPIC STAR»  проводиться в місті уже кілька років поспіль. До теми: полтавці вдало виступили на чемпіонаті у Дніпродзержинську. Полтавським спортсменам останнім часом щастило усім повертатись із медалями. Довідка «Кола» OLYMPIC STAR» – уже традиційно проводиться в Полтаві восени. Позаминулого року кількість команд-учасниць була 19, у 2011 в турнірі брали участь на 5 команд більше. Усі тхеквондисти отримують  сертифікати учасників турніру.

Тхеквондо – олімпійський вид спорту. Фото kolo.poltava.ua Тхеквондо – олімпійський вид спорту. Фото kolo.poltava.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter