Полтавка, щоб купити алкоголь, пограбувала фітнес-клуб

Новини
Надія Труш6 листопада 2012 о 15:151298 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка, щоб купити алкоголь, пограбувала фітнес-клуб
Аби купити пляшку горілки, 36-річна полтавка вирішила пограбувати фітнес-клуб.


фото з сайту volynpost.comфото з сайту volynpost.com

Жінка під виглядом клієнтки закладу зайшла до роздягальні. Обшукувала кишені чужого одягу, намагаючись знайти гроші або якісь цінні речі.

За такою «пошуковою діяльністю» зловмисницю побачила інша полтавка, яка зайшла до роздягальні. Зрозумівши, що її викрили, злодійка швидко побігла до виходу. Однак втекти не встигла. Охорона, почувши крик потерпілої, затримала жінку.

До теми - у Полтаві охоронець обікрав підприємство. на якому працював.

- Міліціонери вилучили у злодійки гаманець вартістю 150 гривень, у ньому були 50 гривень та банківська картка з двома тисячами гривень, - повідомив Юрій Сулаєв, речник обласної міліції. -  Зловмисниця уже притягувалася раніше до кримінальної відповідальності за крадіжки. «Працювала» за аналогічною схемою: заходила у будівлі й викрадала речі з чужого одягу.

До теми - полтавка за спокусу до віскі та цукерок може отримати 5 років.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає штраф, виправні роботи або позбавлення волі на строк до 3 років.

Також читайте:

Полтавець вкрав ікону, щоб купити наркотики

У Полтаві розшукують кількох чоловіків, підозрюваних у злочинах

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter