Полтавський стадіон "Локомотив" оновлять

Спорт
Олег Дубина8 листопада 2012 о 12:25938 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Анатолій Безсмертний та Леонід Соболєв (фото - Олег Дубина)Президент ФК "Полтава" повідомив, що до початку наступного сезону домашній стадіон клубу реконструюють.
Протягом поточного сезону не один раз полтавські вболівальники висловлювали  претензії стосовно, на їхню думку, не відповідності стадіону "Локомотив" змаганням рівня Першої ліги України.

І справді, недоліків вистачає. Найголовніші – стадіон не обладнаний дренажною системою та штучним освітленням. В результаті страждає не тільки клуб, але й вболівальники. Однак, як виявляється, не все так погано.

- На наші матчі ходять багато людей,  - говорить президент ФК "Полтава" Леонід Соболєв.  - Навіть 80-річні дідусі та ветерани місцевого футболу. Дуже приємно всіх їх бачити на іграх. Можу сказати, що до наступного сезону з'явиться нова адміністративна будівля. Трибуни будуть розширені та криті. Місткість стадіону збільшиться до 4300 осіб. В планах – обладнання футбольної споруди системою освітлення, щоб команда могла проводити свої домашні матчі не тільки вдень, а й ввечері.

До речі, в останній своїй домашній грі полтавці зазнали поразки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter