У Полтаві на Центральному ринку підстрелили підприємця

Ситуація
9 листопада 2012 о 14:081909 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на Центральному ринку підстрелили підприємця
Приватний підприємець у кінці робочого дня отримав постріл у голову.

Фото зі сайту ukr.obozrevatel.comФото зі сайту ukr.obozrevatel.com Невідомий чоловік намагався заволодіти сумкою із грішми підприємця, але це йому так і не вдалося. Нині постраждалий знаходиться у лікарні, його стан – тяжкий.

Нагадуємо, міліція Полтави розповіла, чому не розкриває гучні справи

Замах на вбивство стався учора, 8 листопада, о 17-й по вулиці Новий Базар

- Це був кінець робочого дня, все сталось на базарній площі міського ринку, - розповів Юрій Сулаєв, речник Полтавської обласної міліції. – Постраждалий, 38-річний полтавець, мав свою торгівельну точку на ринку. Тоді було людно, адже всі підприємці в таку пору підраховують виручку за день та збираються додому. Зловмиснику так і не вдалось заволодіти сумкою полтавця,  у  якій приблизно було 50 тисяч гривень. Сам потерпілий у лікарні розповів міліціонерам, що немає ніяких припущень хто і за що з ним так вчинив.

На місці події правоохоронці вилучили чотири гільзи калібру 9 мм. Стріляли у полтавського підприємця з невстановленої травматичної зброї. Тому версію, що це міг бути вбивця валютчиків, відкидають, мовляв, тоді стріляли з вогнепальної зброї.

Наразі парвоохоронці проводять заходи по розшуку особи, причетної до скоєння злочину. Порушено кримінальну справу за статтею 15, частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України – замах на вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до15 років.

До теми - Затримали злочинну групу, яка влаштувала стрілянину у полтавському кафе