У шоу «Зважені та щасливі» претендує на 250 тисяч лише одна полтавка

Новини
Ніна Король9 листопада 2012 о 00:291488 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У шоу «Зважені та щасливі» претендує на 250 тисяч лише одна полтавка
У телешоу «Зважені та щасливі» минув 11-ий тиждень схуднення, там позбувається кілогармів полтавка Альона.
Альона Лаптєва на початку проекту. Нині вона найлегша на проекті,  важить 85 кіло. Фото big.stb.u   Альона Лаптєва на початку проекту. Нині вона найлегша на проекті,  важить 85 кіло. Фото big.stb.u Альона Лаптєва ще на тиждень залишилась у проекті і серед 9 учасників проетндує на чверть мільйона гривень – головний приз. Нагадаємо, у «Зважених та щасливих» із кілограмами боролись ще двоє полтавців. Минулого тижня із шоу вилетіла Люба, але в проект завітав Артем Лоїк, що прославився в Україні своїм репом. Хоча цього тижня вона теж могла опинитись у зоні вильоту: 30-річна полтавка скинула тільки 1 кілограм. А це трохи більше 1% скинутих кілограмів за тиждень. Та Альоні пощастило, адже 3 інші учасники теж cкинули мало ваги, як і вона. І Альона в кінці зважування усіх учасників опинилась поза загрозою вильоту. А от залишити проект мали або Алік або Оля, перший втратив 1 кг, друга – 0. Оля на початку проекту важила 184 кіло. Фото big.stb.uОля на початку проекту важила 184 кіло. Фото big.stb.u Тож більшість учасників проголосувала за вибуття з шоу Олі. Оля Давидко– чемпіонка світу з боротьби сумо, займалась самбо та має 700 медалей. Та учасники вважають її не зовсім щирою ( а окрім того вона таки сильний суперник, яких позбуваються в боротьбі за головний приз, як полтавця Олега Голованова). До того ж у 26-річної спорсменки вже є родина – коханий чоловік. А в Аліка немає навіть дівчини. У постшоу Оля прийшла іншою людиною – вона важить менше на 50 кілограмів. Нарешті взула туфлі на підборах і вдягла сукню. А вдома чоловік заново закохався в Ольгу.

Оля, котра продовжила худнути вдома у постшоу на каналі СТБОля, котра продовжила худнути вдома у постшоу на каналі СТБ Тож нині в телешоу «Зважені та щасливі» залишається тільки одна представниця Полтавщини – Альона. Вона цього тижня, коли вже немає команд і кожен бореться сам за себе, показала гарний результат і встановила рекорд для себе: марафон 21 кілометр прибігла третьою після двох сильних чоловіків. А результат її – 2 хвилини 44 секунди. – Я раніше навіть не могла уявти, що бігаю, а тут долала таку дистанцію, – дивувалась і раділа водночас полтавка. Інша представнгиця Полтавщини зважилась на пластичну операцію в телепроекті «Операція краса», аби стати впевненою в собі і полюбити себе. Ще один полтавець перевиховується в новому телешоу  «Джентельменський набір».