Зомбі-моб у Полтаві: молодь лякала пенсіонерів (фоторепортаж)

Фото
Надія Труш10 листопада 2012 о 18:332115 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Зомбі-моб у Полтаві: молодь лякала пенсіонерів (фоторепортаж)
Полтавська молодь організувала зомбі-флешмоб.
Більше 100 полтавців зібралося біля пам’ятника Тарасу Шевченку, одні – щоб підготуватися, нанести «зомбі-грим», а інші – просто подивитися.

"Зомбі" влаштували фотосесію на згадку"Зомбі" влаштували фотосесію на згадку Подія згуртувала полтавську молодь та викликала обурення у людей похилого віку. В інших містах подібні флешмоби уже проводили. Полтавські «зомбі» після того, як майже 2 години наносили грим та фотографувалися, рушили вулицями міста до ТРЦ «Київ». Там планують вирішити план подальших дій, як кажуть організатори (щоправда, які саме плани можуть бути - не кажуть). До речі, планують обрати й найкращий зомбі-образ. Перехожі спершу лякалися, дивлячись на дивний натовп, ніби з фільму жахів. Однак, дізнавшись про парад, залишалися у парку, фотографувалися та телефонували знайомим, мовляв, у парку «прикольний парад, це треба побачити». Та не усі полтавці вважають, що подібне бачити треба. - О, боже, що тут відбувається, - скаржиться Віра Михайлівна, пенсіонерка, яка сиділа у парку на лаві. – Це ж сатаністи! Дітки, що ж ви робите, як мені вас шкода! Хіба можна так лякати людей! - Я думаю, що це чудова ідея, весело, ми також з родиною беремо участь у параді, - говорить інша полтавка. – Мій чоловік і 5-річна дитина одягли костюми, на жаль, для мене не вистачило…Наша дитина дуже любить містику, усякі «страшилки», зовсім не боїться подібного. Не усі учасники зомбі-мобу могли пояснити, хто такі зомбі. Дехто говорив, що приєнався до флешмобу, бо це "прикольно", а дехто - "за компанію із друзями". Також читайте: Полтавці в костюмах та вечірніх сукнях їздили містом на велосипедах (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter