"Сталь" та "Полтава" забили на двох шість м'ячів

Новини
Олег Дубина12 листопада 2012 о 18:36818 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото - fcstal.lg.uaМатч команд став найрезультативнішим в 19 турі Першої ліги України.
"Сталь" (Алчевськ) - ФК "Полтава" 3:3 (2:1)

19-й тур Першої ліги України.

10 листопада. Алчевськ. Стадіон "Сталь". 1500 глядачів.

Головний арбітр - Олександр Павлюк (Київ)

Асистенти - В.Сухін, В.Лазєєв (всі - Одеса)

4-й арбітр - Є.Гашков (Луганська область)

Інспектор ФФУ - О.Кравченко (Донецька область)

Алчевськ: Ганєв, Солдат (Романчук, 71), Міщенко, Кондратюк, Чеботаєв, Окана-Стазі, Колінс, Поступаленко, Степанюк (Грицай, 85), Сікорський (Локтіонов, 54), Акименко (к).

Головний тренер - Анатолій Волобуєв.

Запасні: Тельнов, Козак, Троцько, Єрмаков.

Полтава: Кучинський, Жданов, Даценко, Кучеренко, Цапій, Обревко (Зозуля, 78), Даньків, Бессалов (к) (Скепський, 46), Сірик (Сагайдак, 83), Зеленевич (Нурідінов, 87), Івашко.

Головний тренер - Анатолій Безсмертний.

Запасні: Дейнеко, Полуницький, Момот

Голи: Акименко (10), Степанюк (30), Окана-Стазі (84, з пен.) -  Івашко (24), Кучеренко (54), Скепський (63)

Попередження: Поступаленко (36) - Жданов (12), Цапій (51), Кучинський (90+5)

Вилучення: Кучеренко (80, фол останньої надії)

"Полтава" скинула алчевську команду з першого місця.

Для "Сталі" перемога в поточній грі була дуже важливою. Головний конкурент алчевської команди, "Севастополь" напередодні впевнено переміг білоцерківський "Арсенал" та вийшов на перше місце в лізі, тому аби повернутися в лідери змагань "сталеварам" потрібно було будь-що здобувати три очки.

У "Полтаві" також були не проти поповнити власну очкову скарбничку  після домашньої поразки від "Буковини" минулого тижня.

Перший небезпечний момент в матчі створила полтавська команда. Зеленевич непогано пробивав метрів з 20-ти - м'яч пролетів в лічених сантиметрах від стійки воріт Ганєва. Алчевці в свою чергу  через хвилину відповіли першим взяттям воріт в матчі. Окана-Стазі націленим пасом врозріз відправив м'яч Степанюку, який миттєво перевів футбольний снаряд на Олександра Акименка. Свій вихід практично віч-на-віч з голкіпером "Полтави" нападник господарів завершив забитим м'ячем.

"Сталь" продовжувала атакували (особливо небезпечно пробивав Окана-Стазі - Кучинський витяг м'яч з-під перекладини) , однак другий за ліком гол в матчі забили гості. Головному бомбардиру полтавців Руслану Івашку вдався невідпорний удар зі штрафного - м'яч від ближньої стійки влетів у ворота.

До перерви футбольний снаряд встиг вдруге опинитися у сітці воріт "Полтави". Стрімка двоходівка Акименко - Степанюк завершилася результативним ударом впритул останнього. Кучинський був безсилий.

На початку другого тайму "Сталь" закрила гостей на своїй половині поля, намагаючись якомога швидше вирішити всі питання в матчі. Хороший момент втратив Акименко, який виходив на побачення віч-на-віч з кіпером гостей. А "Полтава" тим часом зрівняла рахунок: подачу з кутового замкнув Іван Кучеренко . Проходить 9 хвилин - і гості вже попереду. Полтавці провели швидкісну контратаку, яку завершив влучним дальнім ударом Денис Скепський.

І все таки алчевці знайшли в собі сили відігратися. Не без допомоги полтавців. За десять хвилин до закінчення матчу  м'яч у штрафному майданчику гостей влучив у руку Цапію. 11-метровий реалізував Бурнель Окана - Стазі -  3:3.

Слід зазначити, що за чотири хвилини до цього поле за фол останньої надії залишив Кучеренко, однак незважаючи на меншість, "Полтава" вистояла та зробила подарунок "Севастополю", який тепер очолює турнірні перегони.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter