У конкурсі «Кращий студент Полтавщини» цьогоріч змагатимуться виші

Дозвілля
14 листопада 2012 о 15:461661 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У конкурсі «Кращий студент Полтавщини» цьогоріч змагатимуться виші
Особливістю цьогорічного «Кращого студента Полтавщини» стане те, що конкурс проводитимуть серед вишів, а не студентів.










фото з сайту express-release.comфото з сайту express-release.com









17 листопада до Міжнародного дня студента за звання «кращого» змагатимуться 6 вишів: 4 – з Полтави та 2 – з Кременчука.

Наше місто у конкурсі представлятимуть Полтавський національний педагогічний університет, Полтавський національний  технічний університет, Аграрна академія та Українська медична стоматологічна академія. З Кременчука приїдуть  Кременчуцький інститут Дніпрпетровського університету імені Альфреда Нобеля та Кременчуцький університет економіки та інформаційних технологій і управління.

Першим етапом стане конкурс «Візитна картка вузу». Кожному вишу дадуть 4 хвилини, аби якнайкраще представити себе.

У  «Добрих справах нашого вузу» журі конкурсу оцінюватиме системність такої роботи та її соціальну значимість.

А в «Конкурсі груп підпримки» увагу звернуть на  команду, яка сидітиме в залі: плакати, кричалку, атрибутику та підтримку.

Останнім стане «Х-фактор мого вузу». Тут журі оцінюватиме оригінальність, креативність та різноманітність жанрів, представлених  "зірками"  навчальних закладів.

На переможців конкурсу чекає грошова винагорода. 5 навчальних закладів отримають по 1,5 тис. гривень. Переможцю ж дістанеться подарунок у 2,5 тисяч гривень.

Нагадаємо, до Міжнародного дня студента у Полтаві також влаштували «Брейн-ринг» та благодійний бал «Допомогти так легко».

- Окрім цього у Полтаві заплановані інші заходи по вузах.  Це і змагання з боулінгу, конкурс першокурсників та концертні програми, - розповіла начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому Олена Ромас.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter