Українцям готують "покращення" у вигляді 300% пені за комуналку

Новини
Валентина Зайченко14 листопада 2012 о 18:00904 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Українцям готують "покращення" у вигляді 300% пені за комуналку
Міністр ЖКГ заявив про необхідність нарахування пені за прострочені комунальні платежі.


Фото зі сайту p-p.com.uaФото зі сайту p-p.com.ua

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства прораховує розмір пені за прострочені платежі за житлово – комунальні послуги, - пише ТСН.

До теми - Полтавцям погрожують судом за те, що мерзнуть у власній квартирі

- Питання про нарахування пені за прострочені комунальні платежі сьогодні на Кабміні розглядатися не буде. Разом з тим, цю роботу треба проводити, і тому ми її ініціюємо. Зараз ми ведемо розмову про те, скільки нараховувати - 100%, 200%, 300% боргу", - сказав Близнюк. Разом з тим він зазначив, що "остаточне рішення буде сформульовано в законопроекті і винесено на розгляд ВР".

Як відомо, у квітні 2012 року Мінрегіонбуд розробив законопроект "Про внесення змін у закон про житлово-комунальне господарство" (про нарахування пені за несвоєчасне та/або не в повному обсязі внесення плати за житлово – комунальні послуги). Документом пропонувалося встановити пеню в розмірі 0,1% від суми простроченого платежу, яка нараховується за кожний день прострочення, але не більше 100% загальної суми боргу.

До теми - Полтавцям обіцяють безкоштовно встановити лічильники газу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter