Як у Полтаві святкували День студента (фоторепортаж)

Дозвілля
Ольга Матвієнко18 листопада 2012 о 10:311951 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як у Полтаві святкували День студента (фоторепортаж)
17 листопада студенти 6 вишів Полтавщини зібралися у ПД "Листопад", щоб позмагатися за звання "Кращий студент Полтавщини".
Цьогоріч організатори обрали новий формат свята і запросили захишати честь навчального закладу не одного представника, а цілу команду. У чотирьох конкурсах студенти виборювали право називатися найкращими і головний приз - 2,5 тис. грн.

Наше місто представляли Полтавський національний педагогічний університет, Полтавський національний технічний університет, Аграрна академія та Українська медична стоматологічна академія, а з Кременчука приїхали Кременчуцький інститут Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля та Кременчуцький університет економіки та інформаційних технологій і управління.



Читайте також: За підсумками конкурсу найкращі студенти Полтави навчаються в педагогічному

У першому конкурсі "Візитна картка вузу" команди розповідали про факультети, використовували фільми, представляли таланти, яких не забракло в жодному з вишів. Наприклад, студенти Аграрної академії намалювали мультфільм, "короленківці" (ПНПУ) - представили вуз у вигляді квітки і пелюстками-факультетами.

Окремої уваги заслуговують групи підтримки, які стали невід`ємною частиною конкурсної програми, адже за умовами також змагалися за бали. Фантазія організаторів груп підтримок теж розігралася і деякі команди пішли далі звичайних кричалок і плакатів та влаштували справжнє шоу. Так Кременчуцький інститут Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля підтримували із залу студенти третього покоління, а більше півсотні студентів педагогічного влаштували танці у проході. Медакадемія вболівала за своїх одягнута у халати і шапочки.

Із нетерпінням зал очікував останнього конкурсу, адже на сцену мали вийти найталановитіші і презентувати публіці "Х-фактор вузу". Звичайно, у представлених командах кожен - талант, але деякі виші оминули нагоди представити найбільш зіркових нинішніх або колишніх студентів. На сцену вийшли учасник справжнього "Х-фактору" Роберт Симонян і призер шоу "Україна має талант" Артем Лоїк, а також переможець третього сезону "Танцюють всі" Олександр Геращенкою.

До слова, поки судді вирішували долю команд, колектив на чолі з Геращенком та його дружиною Мартою Жир подарували публіці свій виступ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter