Фани ФК "Полтава" додали проблем рідній команді під час акції на захист родини Павличенків(+фото)

Спорт
Олег Дубина19 листопада 2012 о 21:262286 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фани ФК "Полтава" додали проблем рідній команді під час акції на захист родини Павличенків(+фото)
Фото - Олег ДубинаЗастосування піротехнічних засобів та тимчасова зупинка календарної гри загрожує великим штрафом полтавській команді.


В рамках всеукраїнської акції на підтримку несправедливо засуджених на думку вболівальників батька та сина Павличенків у Полтаві перед матчем ФК "Полтава" та "Титану" з Армянська найактивніші з полтавських фанів пройшли маршем від центру міста до самого стадіону, де повинна була відбутися гра.

В самому марші взяли участь близько сотні фанів "біло-чорних".

На грі вболівальники до певного часу вели себе стримано. Однак в другому таймі ситуація змінилася. На 65 хвилині в фанатському секторі полтавські вболівальники запалили кілька піротехнічних засобів. Згодом густий дим повністю заполонив стадіон, в зв'язку з чим  головний арбітр матчу Михайло Митровський на кілька хвилин призупинив матч.



Витівка полтавських фанів обійдеться клубу в солідну копієчку. Як приклад можна навести нещодавнє піротехнічне шоу у виконанні вболівальників "Ворскли", через яке полтавський клуб збіднів на 150 тисяч гривень.

Довідка "Кола": Батька та сина Павліченків звинувачують у вбивстві судді Шевченківського районного суду Зубкова у 2011 році та замаху на вбивство ще однієї людини. З 26 березня  вони знаходяться за гратами у Київському СІЗО. За твердженням захисників родини Павліченків, жодних доказів та свідків причетності Павличенків до злочину немає.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter