Четверо полтавців стали чемпіонами України

Спорт
Ніна Король28 листопада 2012 о 00:17881 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Четверо полтавців стали чемпіонами України
У Києві на чемпіонаті України з тхеквондо полтавці завоювали 4 золоті медалі.






Змагання пройшли днями у двох  вікових категоріях кадети (2002-1998 р. н. ) та юнаки (2000-2002 р. н. ).

Між тим у Полтаві цих вихідних змагались у боулінгу, і виграла 15-річна школярка.


Тхеквондисти вдало виступили у столиці, звідти привезли медалі найвищої проби.Чемпіонами України стали Дар’я Луб’янецька, Денис Савицький (вихованці тренера Юрія Шавиро), Дар’я Петрушка та Микола Краснолуцький (вихованці тренера Михайла Шамяна).

Даша Луб’янецька упевнено боролись за перемогу у фіналі з киянкою, вигравала із  рахунком 4:1 і дострокво закінчила поєдинок, адже киянка відмовилась від подальшого бою – третього раунду.

Даша Луб’янецька та Денис Савицький завоювали золотоДаша Луб’янецька та Денис Савицький завоювали золото

– А от Денис Савицький, виконавши всі настанови секунданта, переміг у двох поєдинках, і у фіналі зустрівся з полтавським спортсменом Владиславом Шелудьком. Саме в полтавця Денис у результаті й виборов перемогу з рахунком 4:1, – розповів Юрій Шавиро, тренер, президент федерації тхеквондо ВТФ у Полтавській області.

У загальнокомандному заліку полтавська команда юнаків посіла ІІ місце, а кадетів –   ІІІ.

Нагадаємо, нещодавно в Полтаві відбувся престижний всеукраїнський турнір із тхеквондо, але кубок чемпіонів полтавці так і залишили удома.

Полтавська команда, що представляла місто. Фото надане Юрієм ШавироПолтавська команда, що представляла місто. Фото надане Юрієм Шавиро

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter