Полтавець вижив після численних ножових поранень

Новини
Надія Труш29 листопада 2012 о 17:001112 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець вижив після численних ножових поранень
У Полтаві 29-річний чоловік вижив після того, як отримав вісім ножових поранень від свого родича.


фото з сайту cherkasy-city.comфото з сайту cherkasy-city.com

Його поранив чоловік власної тещі, образившись на слова, які сказав на його адресу останній. Зловмисник нині за ґратами. За скоєне йому «світить» до 15 років позбавлення волі.

Правоохоронцям під час затримання підозрюваний говорив, що про скоєне не шкодує.

- Я більше п’ятнадцяти років відсидів у в’язниці. Почути на свою адресу слова, які ображають людину, що побувала «на зоні», це найбільше приниження. Я звик до таких правил, тому в даному випадку відреагував так агресивно. Про свій вчинок ні скільки не шкодую, шкодую тільки, що він залишився живий, - так сказав 35-річний чоловік.

Така відповідь шокувала міліціонерів, яким доводилося бачити різні ситуації.

- Чоловік дуже холоднокровно ставиться до того, що відбулося, - говорить Юрій Сулаєв, речник обласної міліції. – Коли потерпілому вдалось вирватись і втекти до квартири сусіда, нападник намагався зайти у чужу квартиру, щоб вбити чоловіка.

До теми: полтавець вбив дружину, а потім викликав медиків, щоб врятувати її.

Після сутички із чоловіком тещі, полтавець майже два тижні провів на лікарняному ліжку. На тілі майже не було «живого місця»: увесь у рубцях, швах та пов’язках, за словами міліціонерів.

З восьми ножових поранень чотири проникаючих, - розповідав правоохоронцям потерпілий. – Одне із поранень було в область серця, за кілька міліметрів від серця.

Наразі проти полтавця, який скоїв замах на життя, порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 та 15 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Санція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Також читайте:

У Полтаві досі шукають вбивць валютчиків

У Полтаві брат зарізав брата через телевізор

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter