Полтавці можуть здійснити бажання маленьких янголів (+ фото)

Новини
2 грудня 2012 о 14:531624 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці можуть здійснити бажання маленьких янголів (+ фото)
Сьогодні у Полтаві в ТРЦ «Київ» почала працювати «Ялинка Янголів». 


Діти написали на паперових янголах по три своїх бажанняДіти написали на паперових янголах по три своїх бажання

І хоча старт щорічної благодійної акції анонсували на 12:00, на момент відкриття полтавці вже встигли зняти з ялинки більше 20 паперових янголів з бажаннями та здійснити мрії двох маленьких дітей.

Дівчаткам придбали ляльку Барбі, біжутерію та солодощі.

До теми - У Полтаві напередодні Нового року запрацює «Ялинка Янголів»

- В основному діти бажають ті подарунки, які притаманні для їхнього віку. Тобто це ляльки, хлопці бажають кораблі, літаки, танки, машинки на пульті, все, чим діти граються, говорить Наталія Шамота, координатор проекту.



Діти на маленьких паперових янголах написали по три своїх бажання і тому кожен в місті може прийти, обрати собі янгола і зробити хоча б один з цих трьох подарунків. Організатори ж вже потім подарують їх дітям.

Волонтери акції чергуватимуть біля ялинки відсьогодні та протягом вихідних (8-9, 15-16, 22-23 грудня) на першому поверсі ТРЦ «Київ» з 10:00 до 18:00. Щоразу вони розвішуватимуть на ялинці янголів з бажаннями.

Від дітей тут приблизно 300 янголів. Стільки було замовлень. А скільки полтавці зможуть зробити, це вже покаже цей рік, - говорить Наталія Шамота. - Але подарунки отримають всі без виключення діти. У нас завжди є резерв, тому кожна дитина отримає подарунок.

Свої бажання замовляли янголам діти з школи-інтернату №1, № 2, притулку для дітей, Андріївської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку, діти-інваліди та ВІЛ-інфіковані.

Всі, хто принесе подарунки, отримає в знак подяки тематичні календ арики «Дякую тобі, мій Янголе».

Не змогла пройти повз ялинку і полтавка Анастасія. Вона обрала янгола з побажанням дівчинки Наташі, яка загадала косметику, цукерки та заколку.

Анастасія читає побажанняАнастасія читає побажання

- Я думаю, що все-таки здійсню всі три бажання. Така можливість допомогти діткам раз у житті буває. У мене в самої є таке маленьке чудо. І сама я без батьків росла, тому вважаю, що це важливо, - зізнається Анастасія.

Довідка «Кола»:

Благодійний проект «Ялинка Янголів» розпочався у Полтаві у 2004 році. Ініціювали тоді його американські волонтери з Корпусу Миру, разом зі студентами Полтавського Інституту Економіки та Права за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту міськвиконкому.
У 2004 році вручили 100 подарунків.
У 2005 – 260 подарунків.
У 2006 зібрали 300 подарунків.
У 2007 – 320 подарунків.
У 2008 полтавці здійснили бажання понад 400 дітей.
У 2009 вручили 350 подарунків.
У 2011 – 300 подарунків.

До теми: Вихованці інтернатів отримали подарунки з «Ялинки Янголів»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter