У Полтаві відкрили скандальне комунальне БТІ (фото)

Новини
6 грудня 2012 о 15:132935 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відкрили скандальне комунальне БТІ (фото)
Відкривати комунальне БТІ запросили мера Полтави Олександра Мамая. Фото з сайту www.rada-poltava.gov.ua - 4 шт.У Полтаві почало працювати комунальне БТІ, яке понад рік не могли відкрити.
Зокрема, через паперову тяганину міської влади з БТІ приватним та прокуратурою.

3 липня 2012 року на сесії міської ради за присутності прокурора міста Андрія Стойки мер Полтави Олександр Мамай заявив, що введення в дію комунального БТІ у Полтаві блокує прокуратура. При цьому очільник міста апелював до документів.

-   Прокуратура звертається до суду і виносить протест, підстава – Антимонопольний комітет не дав свого погодження. Дав своє погодження Антимонопольний комітет. Але позовна заява від БТІ нашого приватного і протест прокурора писалися на одному комп'ютері. І навіть фрази одні й ті самі, - стверджував Олександр Мамай.

Чим закінчилися ця справа у суді невідомо, адже прокурор міста нині знаходиться на лікарняному. Тож свою позицію прокуратура висловить з понеділка.

Сьогодні ж про відкриття нового комунального підприємства «Полтавське міське бюро технічної інвентаризації» за участі міського голови Полтави Олександра Мамая повідомили на офіційному сайті Полтавської міської ради. Приміщення БТІ, після щойно зробленого капітального ремонту, знаходиться за адресою вул. Сапіго, 6. Директором БТІ стала Марина Москалюк. Послуги, які надаватиме ця установа, у інформації про її відкриття не вказуються.




- У комунальному підприємстві «БТІ» для полтавців будуть надавати найдешевші послуги. А прибуток від нього буде перераховуватися до міського бюджету. За ці кошти ми зможемо ремонтувати дороги, дахи, зможемо покращувати життя полтавців, - цитує слова Олександра Мамая сайт Полтавської міської ради.

Хоча у повідомленні прес-служби міської ради вказано, що заклад відкривали за участю журналістів, на презентації були присутні представники лише «обраних» ЗМІ. Причину такого рішення керівник прес-служби міської ради Ігор Дудка журналісту «Кола» пояснити не зміг.

Читайте також - З нового року традиційні черги до БТІ назавжди зникнуть

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter