Двоє полтавців у Одесі застрелили двох і поранили трьох людей (+фото)

Ситуація
Надія Труш9 грудня 2012 о 14:411638 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Двоє полтавців у Одесі застрелили двох і поранили трьох людей (+фото)
Двох полтавців сьогодні затримали у Одесі. Чоловіки влаштували у нічному клубі стрілянину: двоє загинуло, ще троє людей поранено.


фото з сайту odessa.umvd.gov.ua (4 шт.)фото з сайту odessa.umvd.gov.ua (4 шт.)

39-річний та 35-річний полтавці після скоєного намагалися втекти з місця події на автомобілі Mercedes, але їх швидко затримали екіпажі ДАІ і міліціонери, заблокувавши рух автомобілю, на якому ті намагалися втекти.

До теми: полтавські правоохоронці шукають чоловіка, який влаштував стрілянину на  Центральному ринку .

У транспортному засобі знайшли мисливську зброю АКСУ Вулкан та мисливський ніж. У результаті стрілянини, що сталася 9 грудня о третій ночі, 29-річна жінка і 24-річний чоловік загинули, а ще троє людей нині перебувають у лікарні.



- Наразі працюють слідчі, проводять перевірку, виявлені речові докази направлені на експертизу, - повідомив Володимир Шаблієнко, начальник відділу зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Одеській області, підполковник міліції. – За попередніми даними, мисливська зброя, яку вилучили у чоловіків, була зареєстрована. Що робили у Одесі полтавці й чи притягувалися до кримінальної відповідальності раніше, поки невідомо, бо йде перевірка.

До теми: На Полтавщині чоловік сокирою втихомирив колишнього своєї жінки.

За словами одеських правоохоронців, стрілянина у розважальному закладі сталася через сварку між двома компаніями. До цього випадку зловмисники і постраждалі знайомі не були.

- Коли конфліктна ситуація виникла, ці двоє чоловіків покинули заклад, але приблизно через годину повернулися знову, уже зі зброєю, - говорить Володимир Шаблієнко. – Вони відкрили стрілянину, стріляли, куди бачили.

Також читайте:

Полтавець вижив після численних ножових поранень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter