Полтавка викликала рятувальників, аби потрапити до чоловіка та однорічної дитини

Новини
Надія Труш9 грудня 2012 о 10:23872 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка викликала рятувальників, аби потрапити до чоловіка та однорічної дитини
Полтавка вийшла з квартири, а її чоловік та однорічне маля - стали заручниками помешкання. За допомогою жінка звернулася до рятувальників.


фото з сайту tsn.uaфото з сайту tsn.ua

Це сталося у житловому будинку по вулиці Артема, учора, 8 грудня, приблизно о 20 годині. Подробиці розповіли у Центрі пропаганди ТУ МНС в Полтавській області.

- 29-річна жінка вийшла на деякий час з помешкання, а коли повернулася, то не могла відкрити ключем вхідні двері, - розповів Віталій Шкаревський, керівник центру пропаганди ТУ МНС в Полтавській області. - У зачиненій квартирі на шостому поверсі дев'ятиповерхівки залишився 28-річний чоловік полтавки та дитина. Чоловік не відповідав на стукіт у двері, тому жінка викликала рятувальників, бо, як розповіла, її чоловік хворіє й вона дуже переймалася за дитину.

За допомогою альпійського спорядження еменесники через відчинений балкон зайшли до квартири та полагодили несправність, відчинили двері. Чоловік полтавки на момент приїзду еменесників спав, а дитина спокійно гралася, не панікуючи, доки вони відчиняли двері.

До теми: у Полтаві рятувальники визволяли хворого хлопчика з квартири.

До речі, у місті малі діти часто стають заручниками квартир.

Також читайте:

У Полтаві рятувальники допомоглт чоловіку, який лежав на підлозі квартири без свідомості

У Полтаві 86-річна жінка викликала міліцію, щоб серед ночі вийти з квартири

Полтавка викликала міліцію та пожежників, щоб зайти у квартиру

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter