У Полтаві затримали молодика, який пограбував двох бабусь

Ситуація
Ольга Матвієнко12 грудня 2012 о 12:27741 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
transkarpatia.netПід час вечірнього обходу території до інспектора та його напарника підбігла бабуся, яка повідомила, що щойно якийсь молодик вихопив із її рук сумку та побіг.
Старенька описала зовнішність грабіжника і вказала в якому напрямку він зник.

Викликавши оперативно-слідчу групу, гончарук вирішив пройти у вказаному напрямку і через кількасот метрів побачив підозрілого хлопця. Його поведінка зацікавила дільничного, незважаючи на те, що за описом на злочинцеві куртка була світло-сірого кольору, а на цьому – чорна.

– Чоловік заховався за стовбур дерева та когось нервово виглядав, – розповідає інспектор. – У цей час мені зателефонував черговий по райвідділу та повідомив, що надійшло повідомлення про ще одне пограбування. Скоєне воно було неподалік місця першого пограбування і приблизно у той же час. Підозрюваний, за словами чергового, був одягнений у куртку чорного кольору.

Дільничний зрозумів, що саме цей хлопець міг бути грабіжником і вирішив затримати його, недочекавшись підкріплення.

– Хлопець не чинив опору, бо дільничний підійшов дло нього впритул і в нього просто не було часу і можливості втекти, – говорить Володимир Пасічка, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області.

Куртка виявилася двосторонньою – чорно-сірою. Сумніви, що затриманий і є описаний бабусею грабіжник відпали, коли на місце подій прибув кінолог із собакою. Пес вивів працівників на місце, де грабіжник кинув вирвані із рук бабусь сумки.

До теми: Двоє полтавців, погрожуючи побити, пограбували неповнолітнього

Із розповіді 24-річного полтавця, який хотів нажитися на бабусях, слідчі дізналися, що він був у гостях у друга і вийшов в магазин купити випивки. Витративши останні гроші, не вигадав нічого кращого як пограбувати жінок. «Виручив» суму не більше 200 гривень.

Як повідомив Володимир Пасічко, після проведення усіх необхідних слідчих дій, хлопця відпустили додому і зараз розпочате кримінальне впровадження. За 200 вкрадених гривень молодий чоловік може провести за гратами до 6 років.

Читайте також, як полтавець вкрав для коханої сукню за 6 тисяч гривень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter