Обрали "Красуню Полтави-2012" (фоторепортаж)

Фото
Ольга Матвієнко15 грудня 2012 о 23:097001 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Обрали "Красуню Полтави-2012" (фоторепортаж)
Сьогодні в ПД "Листопад" відбувся 24 конкурс "Красуня Полтави-2012".  Перемогла студентка ІV курсу Полтавського національного педагогічного університету Катерина Литвин.
Цього року змагалися за звання найкрасивішої більше претенденток - 18 проти 13 дівчат  2011 року.

Традиційно на сцену виходили і в купальниках (до речі, у двох конкурсах - в бікіні та суцільних) та вечірніх сукнях. Один із конкурсних етапів мав на меті показати, як дівчата вміють перевтілюватися і на сцену вони вийшли у ділових костюмах та весільних сукнях. Красиві ноги мали змогу продемонструвати, коли одягли класичні "маленькі чорні сукні". Винайдена Коко Шанель ще на початку минулого століття, чорна сукня не втратила своєї актуальності й зараз.

Повернули на сцену і конкурс, в якому журі мали змогу почути відповіді від учасниць із приводу різноманітних запропонованих ситуацій. Одна за одною суперфіналістки виходили до мікрофона і демонстрували, що вміють не тільки красиво ходити по сцені. До речі, відповідь переможниці на запитання від суддів була дуже креативною: щоб ви зробили, якби приїхали на роботу і виявилося, що у начальника День народження? - Не показала б у жодному випадку, що забула про цю дату і заспівала б "Happy birthday to you, dear Boss!" При цьому дівчина заспівала на сцені знамениту пісню Мерлін Монро для президента США.

Відбувався конкурс у кілька етапів. Після двох турів журі визначили фіналісток, а згодом і 6 суперфіналісток, якими стали  Анна Савенко, Анастасія Полянська, Марія Сернова, Анастасія Антропова, Віталіна Швидун, Катерина Литвин.

Знову ж таки за традицією конкурсу, жодна із претенденток на корону не залишилася без титулу. Дехто із дівчат так сподобався журі, що отримав одразу два титули: Анна Кулішенко стала  "Міс Сенсацією" і  "Міс Поетичністю". Наступні титули розподілилися так:

"Міс Усмішка" - Анастасія Антропова

"Міс Преса" - Катерина Литвин

"Міс TV" - Віталіна Швидун

"Міс Сенсація", "Міс Поетичність" Анна Кулішенко

"Міс Реклама" - Марія Сернова

"Міс Сучасність" - Яна Янко

"Міс Симпатія" -  Маргарита Дудник

"Міс Зваба" - Світлана Негрибецька

"Міс Чарівні Перса" - Ольга Гришко

"Міс Незрівнянні Ніжки" - Анна Савенко

"Міс Тендітність" - Анастасія Кузнєцова

"Міс Екстраваганстність" - Вікторія Соломенко

"Міс Грація" - Юлія Коба

"Міс Романтика" - Людмила Мироненко

"Міс Шляхетність" - Тетяна Фесенко

"Міс оригінальність" - Дарія Стеценко

"Міс Золота Коса" - Анастасія Полянська

"Міс Фотомодель" - Алана Амбалова

ІІ віце-міс - Анна Савенко

І віце-міс - Анастасія Полянська

Головного приза - автомобіля - не було, бо його обіцяв надати міський голова Олександр Мамай і громадська організація "Наш дім Полтава". Через деякі обставини виконати обіцянку щодо головного приза для головної красуні у мера не вийшло і він запропонував відкласти конкурс до наступного року, коли і зміг би презентувати машину. Але оскільки конкурс відбувається щороку, до нього все було готове, то незмінний організатор і продюсер Володимир Ромаскевич вирішив провести конкурс без підтримки міського голови. Тим більше, що наступного року конкурсу "Красуня Полтави" виповниться 25 років і відбудеться він 8 березня - саме цього дня відбувся фінал першої "Красуні Полтави".
Замість автомобіля дівчина отримала безліч інших призів - набір косметики, обслуговування в приватній стоматологічній клініці, фотосесію, поїздки на відбірні тури конкурсів краси по всій Україні:
- Машина це добре, але я не вважаю, що це найкращий приз для конкурсу краси, - розповідає Володими Ромаскевич. - Ті призи, які отримала дівчина, набагато цінніші. І професійне портфоліо, і поїздки на конкурси коштують зараз великих грошей, а наші спонсори надали можливість зробити Катерині все безкоштовно.

Дві віце-міс отримали стипендію на 1 рік безкоштовного навчання у будь-якому полтавському виші. Вручав стипендії запрошений організаторами народний депутат України від Полтави Юрій Бублик.

- Є небагато областей України, де на подібних конкурсах на сцену виходять народні депутати - Львівська та Донецька. Тепер і Полтава долучилася до їх кола, - відзначив соорганізатор Володимир Ромаскевич.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter