Мер Полтави знову підтримує своїх "протеже" Залужного і Макара

Новини
Надія Труш18 грудня 2012 о 16:391897 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави знову підтримує своїх "протеже" Залужного і Макара
«Протеже» Олександра Мамая, що з'являлися з ним на заходах у період виборчої кампанії 2012 року - Олександр Залужний та Володимир Макар -  знову приєднаються до мера, щоб вітати полтавців з святами.


Олександр Залужний та Володимир Макар (зліва направо)Олександр Залужний та Володимир Макар (зліва направо)

Про це сьогодні розповів Олександр Мамай на благодійному заході у полтавському ліцеї №1. Нагадаємо, очільник міста висловлювався на підтримку двох кандидатів у нардепи, що супроводжували його на різних заходах у Полтаві.

Однак по округам, де балотувалися Олександр Залужний та Володимир Макар, перемогли Сергій Каплін та Юрій Бублик. Попри поразку на виборах, Макар і Залужний завтра, у День святого Миколая, приєднаються до мера, щоб привітати полтавських школярів.

- У такий чудовий день, на свято Миколая, зі мною будуть завтра будуть працювати два «миколайчики»: Володимир Макар і Олександр Залужний, - сказав Олександр Мамай, вітаючи школярів та учителів ліцею зі святом.

Крім того, Олександр Мамай пообіцяв організувати полтавським школярам екскурсію-сюрприз та спростував чутки про припинення діяльності організації "Наш дім - Полтава", сказавши, що автобуси зараз на ремонті, мовляв, продавати їх не збиралися.

До теми: Олександр Мамай відкладе свій відпочинок і поїде вітати полтавців у Новорічну ніч.

Також читайте:

Андрій Матковський не став нардепом і розчарований результатами виборів