Головну ялинку Полтави відкрили з феєрверком (фоторепортаж)

Новий рік-2013
19 грудня 2012 о 17:331424 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Головну ялинку Полтави відкрили з феєрверком (фоторепортаж)
19 грудня, на Святого Миколая, о 16-й годині в обласному центрі відкрили головну ялинку.
Не дивлячись на великий мороз та вітер, на відкриття прийшло чимало дітлахів та дорослих. Серед усієї маси присутніх на заході виділялись комунальники у яскравих жилетах. Вони також прийшли побачити, як засяє новорічна красуня Полтави, яку ще того тижня встановили на Театральній площі.




Привітати полтавців зі святами на головну сцену вийшов мер Олександр Мамай. Як і на попередніх «ялинках», сьогоднішнього дня він просив дітей відповісти йому, чи гарно вони себе поводили протягом року. Не обійшлось свято і без лідерів ГО «Наш дім Полтава» Олександра Залужного та Володимира Макара, які й оголосили полтавцям про неочікуваний подарунок – феєрверк.

Нагадуємо, що у Полтаві до багатодітних сімей Святий Миколай приходив уже сьогодні (фото)

Щоб засвітились вогні на новорічній красуні та увімкнулась ілюмінація, малечі разом з мером довелось двічі вигукнути «Один, два, три, ялиночко, гори!». Олександр Федорович пообіцяв, що на вихідних ілюмінацію увімкнуть у всьому місті. Сяєтиме духовна столиця України до 13 січня уже 2013 року. Згодом почався феєрверк, який тривав близько 10 хвилин. Аби діти не замерзли, з ними водили хороводи представники студентської ради Полтави, які, окрім того, дарували присутній малечі розфарбовки та фломастери. На сцені ж виступали головні герої новорічних свят (Дід Мороз,Снігурка та Зима) та творчі колективи міста.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter