Влада Полтави обиратиме собі нового речника

Новини
5 січня 2013 о 10:301351 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото kolo.poltava.uaЗвільнилося місце керівника прес-служби Полтавської міської ради.
Ігор Дудка, який очолював прес-службу упродовж 2 років після обрання мером Олександра Мамая, з Нового 2013 року вже не працює на цій посаді. На вакантне місце учора оголосили конкурс, документи від претендентів прийматимуть упродовж 30 днів до 2 лютого 2013 року.

Вимоги до потенційних кандидатів: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років.

Імовірним наступником Ігоря Дудки на посаді речника офіційної позиції міської влади є депутат Октябрської районної у Полтаві ради Наталія Сук, яка у грудні 2012 року з’являлася поруч з мером Олександром Мамаєм на офіційних заходах Полтавського міськвиконкому. Також Наталію Сук пов’язують з керівництвом ГО «Наш Дім-Полтава» на останніх парламентських виборах, представники якої Олександр Залужний та Володимир Макар поступилися місцем у Верховній Раді Сергію Капліну та Юрію Бублику.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter