Полтавця, який продавав весільну сукню дружини, по телефону обікрали на 2 тисячі гривень

Ситуація
10 січня 2013 о 17:271445 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту bestmebli.ru20-річний полтавець втратив гроші, продаючи речі через Інтернет.
Випадок телефонного шахрайства стався минулої доби. Тепер невідомих зловмисників розшукує міліція.



До речі, напередодні Нового року в Полтаві телефонний шахрай обікрав пенсіонера на 6 тисяч гривень, а раніше полтавець втратив майже 4 тисячі гривень, продаючи мед через Інтернет.

- Молодий чоловік, який проживає в Полтаві, розмістив оголошення про продаж весільної сукні своєї дружини в Інтернет-магазині. Йому зателефонував покупець, вони з ним домовилися про ціну. Тоді покупець попросив продиктувати йому 4 останні цифри банківської картки, на яку він мав перерахувати 2 тисячі гривень, а тоді зустрітись з власником сукні і забрати товар. Коли полтавець зателефонував покупцеві згодом, телефонний номер не відповідав, а з рахунку хлопця зникли гроші, - повідомила обставини випадку Алла Квіта, старший iнспектор відділу зв’язків з громадськістю Полтавського міського управління МВС.

Ошуканий полтавець одразу звернувся в міліцію. Наразі правоохоронці Ленінського райвідділу міліції Полтави відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України – шахрайство. Слідчі припускають, що у скоєні телефонної афери могла бути задіяна група осіб з іншої області. Невідомим шахраям загрожує покарання – обмеження волі на строк до 3 років. Міліція, тим часом, вкотре закликає громадян не повідомляти свої особисті дані стороннім особам.

Читайте також - Поради полтавцям, як не стати жертвами афер з банківськими картками

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter