Полтавські ревізори відсвяткували ювілей (+фото)

Новини
Надія Труш24 січня 2013 о 16:431404 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські ревізори відсвяткували ювілей (+фото)
У Полтаві Державна фінансова інспекція області відсвяткувала своє 20-річчя.


На урочистості з нагоди ювілею прийшли не лише теперішні працівники, але й ветерани фінінспекції. Працівники фінінспекції отримали слова вдячності за роботу, подяки та квіти. Святковий настрій дарував концерт камерного оркестру обласної філармонії.

Привітати працівників цієї установи прийшли Олександр Удовіченко, голова обласної державної адміністрації, Іван Момот, голова обласної ради.

Ювілейні урочистості проходили у актовій залі Управління МВС в Полтавській області. Присутніх було більше 70 осіб, на вході присутнім дарували квіти, а у самому приміщенні лунала музика.



Олександр Удовіченко, голова облдержадміністрації, подякував працівникам фінінспекції за сумлінну роботу.

- Я вітаю вас з вашим професійним святом, бажаю всього лише якнайкращого, - зазначив у своїй промові Олександр Васильович. - Мені приємно бачити у залі молоді обличчя, справжніх професіоналів своєї справи. Ваша робота буде потрібна, важлива.

Також Олександр Удовіченко зауважив, що Полтавщина одна із кращих областей України, яка приносить хороший дохід у державну казну.

Кращих працівників, присутніх на заході, нагородили почесними грамотами та подяками. А для усіх присутніх з розважальної програмою виступив камерний оркест Полтавської обласної філарнонії.

Також з промовою-спогадами виступила працівниця фінінспекції, яка згадувала, як працювала установа більше 10 років тому.

Також читайте:

Через  «Hyundai Sonata» обласну стоматполіклініку перевіряє фінансова інспекція

Діяльністю міського управління ЖКГ зацікавилася Держфінінспекція

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter