Митрополит Филип з Полтави їздив до мера Нью-Йорку (+фото)

Новини
Надія Труш1 лютого 2013 о 17:201400 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Митрополит Филип з Полтави їздив до мера Нью-Йорку (+фото)
Високопреосвященніший митрополит Полтавський і Миргородський Филип під час візиту до США зустрівся з мером міста Нью-Йорк Майклом Блумбергом.


Про це повідомляє прес-служба Полтавської єпархії Української Православної Церкви. Поїздка відбулася 25 січня.

Майкл Блумберг і митрополит Филип. фото orthodox.org.uaМайкл Блумберг і митрополит Филип. фото orthodox.org.ua

На запрошення Першоієрарха Руської Православної Церкви Закордоном Митрополита Східноамериканського і Нью-Йоркського Іларіона та по благословенню Блаженнішого Митрополита Київського в всієї України Володимира, митрополит Полтавський і Миргородський Филип відвідав Сполучені Штати Америки. Там, у супроводженні помічника мера Владика Филип оглянув історичні будівлі Нью-Йоркської мерії, відвідав зали засідань, кабінети з раритетними речами, серед яких - робочий стіл першого Президента Америки Джорджа Вашингтона.



Довідка "Кола": Майкл Блумберг - народився у 1942 році, бізнесмен, один із найбагатших людей світу (посідає 8 місце у рейтингу найбагатших американців), власник інформаційного агенства Bloomberg. Відомий тим, що будучи мером Нью-Йорку, призначив собі заробітну плату в розмірі одного долара, а також не користується державним житлом.

Полтавська церква - у десятці кращих будівель України за версією Вікіпедії

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter