Полтавська церква - у десятці кращих будівель України за версією Вікіпедії

Новини
Надія Труш5 листопада 2012 о 12:021741 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська церква - у десятці кращих будівель України за версією Вікіпедії
Полтавська церква увійшла у десятку кращих будівель, за результатами конкурсу української Вікіпедії.

Із 400 фотографій, які брали участь у конкурсі «Вікі любить пам'ятки 2012»», обрали десятку кращих. У десятку потрапила Покровська церква, яка знаходиться у селі Плішивець (Гадяцький район)

Покровська церква на Полтавщині. Збудована у 1902-1906 роках. фото uk.wikipedia.orgПокровська церква на Полтавщині. Збудована у 1902-1906 роках. фото uk.wikipedia.org

До теми – Вікіпедія шукала у Полтавській області ексклюзив.

Надіслав фото користувач Denis Vitchenko. У радянські часи у церкві було зерносховище. Кращі фотороботи визначали кілька годин. Кращі світлини обирали шляхом голосування та обговорення журі представників Вікіпедії. Фото, які визнали найкращими, будуть брати участь у аналогічному міжнародному конкурсі. Кращі роботи будуть виставлені у Києві, у приміщенні культурно-освітнього центру "Майстер Клас".

Нагадаємо, нещодавно проходив "Місячник українського села", усі бажаючі могли стати авторами Вікіпедії. Ідея цього належить полтавцю.

Також читайте:

Полтавці використовують інтернет для розваг

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter