Прокуратура Полтави змусила повернути 36 мільйонів гривень

Гроші
1 лютого 2013 о 10:451082 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Андрій Стойка, прокурор міста, розповів про відшкодування державі завданих збитків.У 2012 році прокуратура міста допомогла відшкодувати завдані збитки на суму 36 мільйонів гривень.
Половина з цих коштів повернули до бюджету держави.

Про це розповів Андрій Стойка, прокурор міста, на прес-конференції для журналістів. Окремо він звернув увагу на дотримання трудових прав полтавців та невиплату громадянам заробітної плати.

- Завдяки вжитим заходам прокурорського реагування наприкінці року вдалося зменшити суму заборгованості на 2 мільйони гривень. За наслідками роботи у 2012 році за нашого втручання виплачено майже 7 мільйонів таких боргів. За умисну невиплату зарплати робітникам було порушено 6 кримінальних справ. Однак заборгованість по місту ще досить значна – 7,9 мільйонів гривень, - повідомив прокурор.

Читайте також – Кримінальну справу проти екс-директора КП «ШРБУ» закрили через його хворобу

У 2012 році в місті спостерігалися позитивні тенденції щодо зменшення утричі заборгованості за спожитий природний газ. Також на користь дітей прокурори відшкодували майже 4,5 мільйонів гривень на харчування та виплату державної допомоги. Нагадаємо, імовірне розкрадання грошей комунальниками Полтави розслідує міліція.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter